Valami praktika bevalt nektek szules meginditasahoz?
Figyelt kérdés
39+3 hetes vagyok, eddig jol birtam, de most jott el az, hogy mar teljesen kivagyok :( nem birok mozogni, faj minden porcikam, akkorakat rug a baba neha, mint egy lo, a siras kerulget. Tul akarok lenni rajta mar :( milyen gyakori, hogy elso babat tulhordjak?2019. dec. 31. 08:36
11/16 anonim válasza:
Szerintem senki nem tudja megmondani, hogy a saját praktika hozta meg a szülést vagy a “baba indult el maga”.
Nekem az utolsó napom NST vizsgálattal telt és sokat sétáltam, sokat vártam buszra és mozogtam. Másodikon lakunk, lépcsőztem. 40.hétre érkezett meg.
Amúgy azon a napon a vizsgálaton már nyitva voltam picit. Lehet a mozgás csak rásegített. Nem tudom.
12/16 anonim válasza:
Én meg azt bírom 10es ha valaki nem is a kérdésre válaszol csak feljön beszólni /okoskodni. A bábakoktélnál is van alkoholmentes változat, még mielőtt jól be szólsz itt bárkinek csak szólok halkan.
13/16 anonim válasza:
Már válaszoltam fentebb a kérdésre. És az is válasz, hogy más veszélyes tanávsot ad.
Mindenhol leírják, hogy a ricinus meconium ürítést okozhat, aztán ha benyakalja a baba és lélegeztetőgèpre kerül? Meconium aspiráció nem játék.
14/16 anonim válasza:
Többféle babakoktel van, de sebaj! A szülesznőtől ti biztos jobban tudjátok.
16/16 anonim válasza:
Elsőnél 41+3-ra indítottak, másodiknál magától indult 41+0-ra. Minden bajom volt már a végén, tényleg nehéz volt a létezés is, főleg hogy a második majdnem 4,5 kiló volt. Mindkettőnél vártam már nagyon hogy megszülessenek, de másodjára pont hogy elakartam kerülni az indítást, nem is vetettem be semmilyen praktikát, szerettem volna ha magától indul el. Igazából pont aznap indult be a szules mikor elengedtem a dolgot és pont nem akartam megszulni, mert bár volt fogadott dokim és szülésznőm is, de az ügyeletes orvos nem igazán partolta a hüvelyi szülést császár után. A harmadikat is szeretném megvarni hogy magától induljon, bar 99% hogy ő is császár lesz. Ez egy türelemjatek. Én azt mondom élvezd ki amíg még egyben vagytok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!