Valami praktika bevalt nektek szules meginditasahoz?
Semmi
Csak a bábakoktélt nem vetettem be..
41+1 indult
Első babánál gyakori a túlhordás. Mi terminustól mindent megpróbáltunk, mert a szülész azt mondta, hogy még semmit nem csinál a méhszàj és úgyse fogom tudni megszülni.
A lényeg hogy nem működött semmi. 41. Hét végén indízitták és nem is lett szülés belőle.
De azt mondták, szakadt, mállott már akkor is a zsinór és a placenta mert öreg volt (uh-n nem írtak ilyet).
Amúgy ismeretségi körben halt meg túlhordott magzat mert olyan jófejül hagytàk túlhordani, szóval ne hallgass a kibicelőkre, amikor mondják az orvosok, akkor tedd amit mondanak. Tudom hogy sokszor szemetek meg sok a császár de akkor sincs sztem egyéb választás.
Kérdésre vissza: nekünk nem indult meg, pedig fociztam a kutyával vedeltem a tonikot és még vjogy egy aktust is összekínlódtunk hóbapok után először.
Semmi. Bábakoktél, tea, lépcsőzés, szex, nagytakarítás, masszázs, tonik, nagy séta, homeopátia...
41.héten indítottak nem bírtam megszülni nem tágultam semmit. Nem hiszek semmiféle hókuszpókban kár volt az egész.
Egyébként vicces az az embercsoport, aki szerint oxitocinnal szülést indítani fujj ronda erőszak, de alkohollal és hashajtó olajjal mennyire szupcsi.
Nyilván ha a magzat kap egy korty páleszt, lesz kedve megszületni, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!