Ti milyen pózban, hogyan vajúdtatok? Mit ajánlotok, mi segített mint "természetes fájdalomcsillapítás"?
Inditottak nekem, burokrepesztessel, de aztan nem kaptam oxit szval maszkalhattam: kint a korhaz kertben koroztem, lepcsozgettem, amig nem volt tul eros es rendszeres a fajas, kb az elso 2 oraban.
Utana voltam kadban, labdan, ulve, allva, zuhanyoztam, massziroztak, aromaterapiaztunk, zene terapiaztunk, mindenhogy fajt, es a vegen csaszar lett belole.
Nègykézlàb, de felhebb kapaszkodtam,
Mint a térdem volt, vagyis a csípőm függőlegesen volt,,
Nem is fájt annyira sztem, és nagyon gyors is volt a tágulási szakasz.
Meg kellett fordulnom egy idő után, úgy sokkal jobban fájt és kevésbé is haladt a dolog..
Oldalt fekve, allva, setalva
Tolofajasnal gugoltam
A doki kenytelen volt leterdelni elem 😀
Az elso szulesnel nagyreszt otthon vajudtam. Probaltam mindent, setalas, fajas kozben megallva, tamaszkodva valmire, guggolva, zuhany alatt, fekve, ulve, stb.
Ami vegul a “legjobb” volt, az a terdeles agy mellett es eloredoltem az agyra, amikor fajas volt. Kb indulasig ugy maradtam, mondjuk akkor mar olyan surun jottek, hogy nem mertem pozt valtani. (3 percesekkel kezdtem vajudni).
A masodik szulesnel kaptam oxit es nem engedtek mozogni, elvileg htpn fekve kellett volna vajudni, de az borzalmas volt, vegul az oldalamra fordultam, az egy fokkal jobb volt.
A harmadiknap oxi, antibiotikum es folyadek is volt bekotve, szoval nagy mozgas nem volt, csak amennyire engedett az infuzio. Akkor az agy szelen ultem es elorehajoltam, vagy alltam es az agyba tamaszkodtam. Probaltam fekve illetve a legvegen mar ugy voltam, ismet az tunt a legrosszabbnak.
Ha van ra lehetoseg, akkor probalj ki mindent es majd meglatod. Csodaszer nincs, cssk kevesbe rossz, illetve ha fuggolegesben vagy, akkor a baba sulya is jobban nyomja anmehszajat, gyorsabban haladhat a vajudas. Talan emiatt erdemes azt csinalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!