Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Írna valaki nyugtató szavakat,...

Írna valaki nyugtató szavakat, akinek nem volt borzalmas-irtózatos-leírhatatlan fájdalom a szülés? Ezeket a szavakat itt írták arra a kérdésre, hogy milyen a szülés, és engem megijesztettek. Biztatást kérek szépen attól, aki tud.

Figyelt kérdés
2010. júl. 18. 21:16
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Szia!

Ne haragudj de én csak ezt tudom írni.

Levegőt nem kaptam fájás alatt elrepedt a szemérem csontom mert a fiamat 2 héttel túlhordtam és kicsit óriásira nőtt odabent. De már nem tudnám megmondani hogy mi fájt és hol, valahogy az csak ott és akkor fáj amikor összehúzódás van és ha az elmúlik akkor fájás sincs. És őszintén én szinte nem is emlékszem rá hogy mennyire fájt csak arra hogy nem jött levegő. De ezerszer akár ma is mennék a szülőszobára. Történhetne minden ugyanúgy a repedés is és minden más mert nem emlékszem. Ezért szokták mondani hogy az agy ez szelektálja és a szülést kellemessel köti össze nem a fájdalommal. 4 hónapja volt a császárom (repedt csonttal nem tudtam nyomni) most a dokim azt mondta minden rendben a csontom sem fáj már én novemberig várok még hogy lefogyjak egy kicsit és utána jön a második baba. Kérj érzéstelenítést. Előre beszéld meg szülésznővel vagy az orvossal és akkor teljesen jól fogod bírni. Nekem barátnőm kint sétálgatott a folyosón a hátából meg lógott a cső fájásnál görnyedt a járókeretre és bírta. Nem esett össze talpon kihordta a fájásokat jó formán

2010. júl. 20. 14:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!