Sokszor hallom, hogy jajj csak a császártól mentsen meg az Isten!
Én császáros voltam, jobban féltem a hüvelyitől mint a császártól. Nekem semmi bajom tőle, utána egyből tudtam egyedül járni. Felkelni is, kb 3 napig volt kicsit korlàtozottabb a mozgásom mostmar olyan mintha semmi nem történt volna. 5 hete császároztak. Szerintem sokkal jobb és fajdalommentesebb mint amilyen egy hüvelyi szülés lehet.
Én 2 hónapja szültem császárral. Az első felállás maga volt a pokol. Szerencsére gyorsan felépültek. DE!!! A hegem borzasztóan viszket néha ami az agyamra megy és a fronttól most még fáj is. Engem inkább lelkileg viselt meg. Mikor a férjem először megnézte a heget sírtam mint egy óvodás. Sokáig úgy gondoltam, hogy egy rakás szerencsétlenség vagyok, mert nem tudtam megszülni a gyermekem. Hiába mondta a doktor is hogy nem rajtam múlott a dolog. Ha a férjem nincs mellettem és nem tartja bennem a lelket, nem is tudom mi lett volna velem.
Nem tudom, hogy ez azért volt mert sürgősségi volt és nem voltam felkészülve vagy mindenképp így lett volna, de nagyon rossz. Mostmár könnyebben beszélek róla, de még mindig néha könnybe lábad a szemem.
2019. nov. 3. 16:58
22/24 anonim válasza:
Két hete szűltem természetesen úton.Pedig végig császárra készültem a szívritmus zavarom miatt.Két napig vajúdtam és végig csak azt mondogatták jósló fájások.Második napon már azt mondtam,ha nem akarnak császározni akkor lőjenek le.Pokolian fájt és mikor már járni alig tudtam akkor nézet meg orvos. Közölte,hogy 6 újjnyira ki vagyok tágulva irány a szülőszoba.Innentől másfél óra múlva megszületett a kislányom.A kitolás már nem fájt annyira de a gátmetszést sosem felejtem el. Olyan gyorsan jött a lányka kifelé,hogy amint megkaptam a szurit már vágtak is.És,hogy mégse legyen olyan egyszerű a méhlepény bent maradt,úgy hogy vittek a műtőbe.Két hét telt el és talán most már tudok ülni.De mindezek ellenére újra végig csinálnám érte.Ha ránéznek a pici lányomra úgy érzem minden fájdalom megérte.Szóval valóban vannak akik a sima szülést is megszenvedik.
2019. nov. 3. 18:54
23/24 anonim válasza:
En a hüvelyi szulestol jobban felek. Embere válogatja.
2019. nov. 3. 21:19
24/24 anonim válasza:
Decemberben két éve, hogy sürgősségi császárral szültem, 12 óra vajúdás után. Esett a fiam szívhangja, nem bírta. Rá egy hétre belázasodtam. Pechemre allergiás lettem a ragasztóanyagra, amivel a sebet fedték. Szétnyílt. Míg élek nem felejtem el, ahogy a nyílt sebet érzéstelenítő nélkül takarították és a fertőzött seb szagát. Csak azért nem ordítottam torkom szakadtából, mert mellettem aludt a fiam. Az utólagos "beavatkozásnak hála" nincs egy csomóm se, nem fáj, pedig 30 hetes terhes vagyok. Januárban lesz a pcs- m. A hegesedés lehetővé tenné a természetes szűlést, de az egészségi állapotom nem. Egy gond nélküli terhességet követett egy magas rizikójú, minden kínbal. Én az ezerből egy vagyok, negszívtam, de nem félek a kövitől. Tudom mit kell csinálnom a sebemmel, az orvos tudja, hogy nem tapaszozunk. Azt a 3 napit kibírom, haza meg cserélős kötéssel enged. Az ilyenek.miatt van olyan sok horror sztori.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!