Miért félnek annyian a császártól?
Sokszor hallom, hogy jajj csak a császártól mentsen meg az Isten!
Én császáros voltam, jobban féltem a hüvelyitől mint a császártól. Nekem semmi bajom tőle, utána egyből tudtam egyedül járni. Felkelni is, kb 3 napig volt kicsit korlàtozottabb a mozgásom mostmar olyan mintha semmi nem történt volna. 5 hete császároztak. Szerintem sokkal jobb és fajdalommentesebb mint amilyen egy hüvelyi szülés lehet.
Én nem akartam csaszart, ha nem muszáj. Nem feltem tőle, de jobbnak tartottam, ha ott jön ki, ahol bement. A baratnőm a csaszár utan sokkal nehezebben épült fel, mint én a hüvelyi utan.
Nem mindenki epul fel seperc alatt a csaszárbol, mint te. Az egy hasi mütet, hüvelyinél jo esetben is csak egy kisebb metszes van, ami hamarabb összeforr, mint a császáros seb. Azonnal tudtam ülni mindkettő után, es 2 héttel a hüvelyi szüleseim utan már jól ereztem magam.
Ha választani lehetne, akkor is ezt a szülési modot valasztanám.
Nekem volt császáros szobatársam, amennyit ő szenvedett senkinek se kívánnám.
Nem mindenki épül fel olyan gyorsan mint te, nem mindenkinek csinálhatja a te orvosod. Mégis csak egy hasi műtét.
Nekem a hüvelyitől nem volt semmi bajom, 2x szültem spontán. Mindkétszer az első fájástól számítva 4 órán belül megszülettek a gyerekek.
"Miért félnek annyian a császártól?"
Azért, mert akiknek nem sikerült jól, azok rémhírként terjesztik itt, hogy márpedig az a legrosszabb a világon. Hát sajnos nekik igen.
Másik ok meg a tudatlanság, az információk hiánya.
"Szerintem sokkal jobb és fajdalommentesebb mint amilyen egy hüvelyi szülés lehet."
Szerintem is!
"Mert hiába plasztikai sebész varr, akkor is ott lesz a nyoma. És ez sok palit zavar."
Amelyik palit ez zavarja, azzal jobb nem kezdeni....
Komplikáció minden műtét után előfordulhat, nem kellene általánosítani és ijesztgetni a kérdezőt, mert azért nem túl gyakori....
Nem beszélve arról, hogy sokan nem is választhatnak, hanem muszáj császárral szülniük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!