Félek a program császártól, írnátok pozitív élményeket?
van a csaszarnak rossz oldala a gyerkocre nezve,pontosabban a program csaszarnak.
nem indulnak el a piciben azok a hormonalis folyamatok,amik segitenek atalni a kinti eletre.
igaz nekem 38 hetesen volt progim a 3. gyerkoc,lehet ha 40+ hetesek vagyunk nem lett volna semmi.
de igy is megusztuk egy nap inkubatorral a csecsemosoknel pici oxigen tamogatassal es megfigyelessel.
mondjuk szegenynek mar a szuletese is eleg hirtelen es kapkodos volt mert volt egy kis gubanc amikor felvagtak a mehem,es szo szerint kikaptak aranyomat.volt akkora surges forgas,hogy en is beparaztam rendesen.
kis nyuzott baba volt az elso fel oraban amig velem volt.nem sirt csak nyoszortott,tiszta lila volt.a masik ket gyerkoc szep rozsaszin volt mar az orzoben is,es rendesen orditottak is.veluk nem program volt es mindkettovel ra is huztunk rendesen.
szerintem ne parazz,annal rosszabb lesz.
amit leirtam az lehet a legnagyobb problema,de ez is eleg ritka.
szules utani 3.napon jottunk haza,most volt 3 eves es igazi vasgyuro a lelkem.
Csak az elso csaszar miatt lesz csaszar?
nem lehet,hogy nem fekszel be?
en a masodikat 8 nappal tulhordtam,inditasra mentem reggel 7 re,de sajna nem sikerult mert az istenert nem akart kibujni,igy lett csaszi 5-6 ora vajudas utan.meg a 3.nal sem kellett elotte befekudnom,csak a csaszar reggelen bevonulni.
😮Elozo csaszar tudtommal indok arra, hogy a kovetkezo NE legyen az, mert noveli a komplikaciok lehetoseget, huvelyinel kisebb az esely ra elozo csaszar utan. Azt honnan tudjak, mekkora lesz a baba, es hogy most hogyan fogsz tagulni? Erzed te is a lelked melyen, hogy itt valami nem stimmel szerintem. Baratnom csaszaros lett labtartas miatt, becsuszott korabban a kovetkezo, 13 honap van a ket gyerek kozott, a dokija vegig a huvelyi szulesre biztatta, es sikerult is neki. O is vekony, es a babai sem voltak picik.
En kernek masodvelemenyt vbac-t tamogato orvostol(pl. Szent Imreben), hogy valoban indokolt-e a te esetedben a pcs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!