Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mindenkinek kijött az aranyere...

Mindenkinek kijött az aranyere szülés után?

Figyelt kérdés
2008. nov. 14. 10:26
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!Igaz én még csak a szülés előtt állok,de nekem a babom már 24 hetesen kinyomta,azóta is kint van és eléggé kellemetlen:S.

Nem mindenkinek jön ki az aranyere,van aki ebben szerencsés!

37 hetes kismami

2008. nov. 14. 10:30
 2/8 A kérdező kommentje:
Minden nap intimtornát végzek.Van esély rá hogy elkerülöm.Sosem volt még aranyerem.Remélem a tornával elkerülhetem.Van valakinek evvel kapcsolatban tapasztalata?
2008. nov. 14. 10:42
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem jön ki mindenkinek. Én már most ezen parázok, ugyanis a 38. hétben vagyok, tulajdonképpen bármikor szülhetek, mert a babámat méretei alapján valószínűleg elszámolták két héttel. Örültem, hogy legalább a sok nyavalya mellett az aranyeret megúsztam, erre pár nappal "örömmel" tapasztaltam, hogy kijött. Nagyon kicsit és nem is igazán durva a helyzet jelenleg, elkezdtem krémet használni, de el sem bírom képzelni, hogyan fog ez alakulni szüléskor a tolófájásoknak köszönhetően. :-(

Ráadásul nekem annak ellenére kijött, hogy teljesen jó az anyagcserém, hónapok óta nem volt székrekedésem, normálisan, rostdúsan táplálkozom.

Drukkolok, hogy te megúszd!

2008. nov. 14. 10:42
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sosem volt, de a szülés után kijött, aztán próbáltam tornáztatni azt a területet és visszahúzódott minden krém és kezelés nélkül. Szerintem kár túlizgulni, valakinek kijön, valakinek nem, ne aggódj ezen, ennél sokkal keményebb dolgok is vannak :)
2008. nov. 14. 13:08
 5/8 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem a mostani terhességem már a 4. terhesség, s egyik terhesség alatt, sem a szülés után soha nem volt aranyerem! Úgyhogy nem mindenkinek van!
2008. nov. 14. 15:49
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha ki is jön, nagyon jó rá a sperti krém, illetve van mostmár egy kifejezetten szülés utánra, annak nem tudom a nevét, de biztos megmondják a patikában. Nekem sajnos a gátsebem rég elmúlt, de az aranyeremmel még mindig szenvedtem, de nyomtalanul elmúlt aztán.
2008. nov. 14. 20:57
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Én már 2 babát szültem,de az életben soha nem volt aranyerem.Sőt,még székrekedésem se soha,ami hozzájárul az aranyérhez.
2008. nov. 14. 22:03
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem jött ki terhesség alatt sem, szülés után sem.
2008. nov. 15. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!