Ikrek szoptatása hogy alakult nálatok? Volt aki csak az egyik babát szoptatta?
Figyelt kérdés
Első két gyermekemmell is alig volt tejem, pótolni kellett. Ikreknél lehet felesleges macera az a kicsi, ha utánna úgyis kell a táp. Na meg ott a két nagyobb, nem loghatnak egész nap a mellemen. Gondoltam csak az egyiket szoptatom.2019. júl. 19. 18:47
1/13 anonim válasza:
Én mindkettőt tapszereznem. Ha egyik nem cicizhet akkor a másik se.
2/13 anonim válasza:
Elég kegyetlen gondolat csak az egyiket szoptatni... Én megpróbáltam őket, nem nagyon ment nekik. De ameddig és amennyi tej volt, abból fele-fele arányban jutott nekik.
3/13 anonim válasza:
Akkor már inkább fejd le és oszd el nekik, amíg van. Úgysem lesz úgy sokáig...
4/13 anonim válasza:
Szerintem még a szülés előtt keress fel egy szoptatási tanácsadót, beszélgessetek el az előző szoptatásokról kicsit. Sajnos előfordulhat, hogy azért nem tudtál szoptatni, mert rossz tanácsokat kaptál :( Ha megszületnek a babák, még mindig dönthetsz úgy, hogy fejsz (bár szerintem az macerásabb, mint a szoptatás), vagy hogy felváltva/tandem megpróbálod, de én is igyekezném azért megosztani, hogy bármennyi is legyen, mindkettőnek jusson. Ebben nagyon sokat segíthet a szoptatási tanácsadó!
5/13 anonim válasza:
Már mindkettőt szoptatom.
Az első honapban szinte csak lefejt tejet kaptak az egyikük napi egyszer 8 percet probaljozhatott, a másik semmit. Akkor jöttünk haza a korhazbol, a korábban próbálkozó kb egy hét alatt minden étkezésre szoptatás lett, melle kapott lefejt tejet. A másik nem tudott meg, mindennap próbálkoztunk, így etetem ami elősegíti a szoptatast és majd három honaposan egyik napról a másikra elkezdett cicibol enni.
6/13 A kérdező kommentje:
Az hogy mind a kettőt szoptatni , majd pótolni,a legmarkánsabb. Annyi időm még nincs, hogy órákat ezzel töltsek, mert regge szét szórni a gyerekeket, majd dellbem egyik össze szed, délután másik, külön foglalkozások...
2019. júl. 19. 21:06
7/13 anonim válasza:
Ne haragudj de minek kell ennyi gyereket vállalni ha meg szoptatni sincs időd ?
8/13 anonim válasza:
Annak a másik kisembernek is járna ugyanannyi intim együttlét anyuval. A cumisüveg nem ugyanaz. Most hogy böksz rá? Te jöhetsz velem cicizni, neked meg majd nyomok a szádba üveget. Szerinted ez így oké?
9/13 A kérdező kommentje:
A kisebb súllyal születettet szoptatnám, hisz neki jobban van rá szüksége. Attól nincs kevesebbet az ember a gyerekkel, hogy nem szoptatja..., A két nagyobb gyereknek meg ugyan úgy kell az Anyával eltöltött idő! Segítség nélkül pedig meg kell oldani a hétköznapi dolgokat is....
2019. júl. 20. 06:53
10/13 anonim válasza:
Apámmal is ezt csináltak, o a nagyobb iker. Ma se latszik ki volt a kedvenc és ki a plusz egy... szégyelled magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!