Szülés után mikor jött meg nektek? Volt-e probléma a tej mennyiségével?
Figyelt kérdés
Szülés után 7 héttel megjott. És sajnos peteeres óta csökken a tej mennyisége. El fog apadni? Nagyon kétségbe vagyok esve.2018. febr. 8. 14:29
1/11 anonim válasza:
Szoptass változatlanul, semmiképp se egészítsd ki a tejet tápszerrel. A baba be fogja állítani magának a mennyiséget. 😊
2/11 anonim válasza:
Nekem szülés után 8 héttel jött meg, el is apadt a tejem. Pedig nem pótoltam tápszerrel, mégis elapadt. De hátha neked szerencséd lesz!
3/11 anonim válasza:
Egy hónappal szülés után megjött. A tej mennyisége nem apad, a gyerek igénye nő. Ez 2-3 havonta megtörténik. Semmit nem kell tenni, csak gyakrabban szoptatni, nem óramű pontossággal, hanem a gyerek igényei szerint. Az első gyereknél még túráztattam magam, hogy biztos rosszul csinálok valamit. Nem. Csak a gyerekre kell figyelni és sok időt rászánni és működik. Erre van kitalálva! Ne pánikolj, szoptass többet, néhány nap alatt javul a helyzet.
ajánlom az lll.hu -t és szoptatási tanácsadót védőnő helyett. Ők hivatottak válaszolni az ilyen jellegű kérdésekre.
4/11 A kérdező kommentje:
Fejni szoktam és már felére csökkent. Pótolom kell, mert fogyna. Próbálok szaporító fejest, nem tudom h sikerul-e visszahozni.
2018. febr. 8. 14:48
5/11 anonim válasza:
Elsővel 3 hónap után jött meg, 4 hónapig szoptattam úgy, hogy pótolni is kellett az első naptól, a másodikkal 8 hónap ut!n jött meg, 2 éves és még még mindig szopizik
6/11 anonim válasza:
Két hónap utan megjött Kevesebb lett a tejem, sőt először a tejem csökkent és nem értettem,h mi az oka, majd megjött.
Nem pótoltam és másfél éves koraig szopizott.
7/11 A kérdező kommentje:
Tehát nem szentírás h elapad. Szuper, akkor még van remény. Köszi.
2018. febr. 8. 15:20
8/11 anonim válasza:
Ha pótoldz, akkor el fog, mert nem lesz miért dolgoznia. 😕
9/11 A kérdező kommentje:
Sajnos nem megy neki a szopás. Próbáljuk meg mindig de nem megy neki. Pótolom kell mert így is 2kgval született. Így csak fejek. Tudom ettől is elapadhat, de eddig nem volt gond.
2018. febr. 8. 15:31
10/11 anonim válasza:
6-os vagyok. Azert ne görcsölj rá. Nem ér annyit az egész. Tápszertől sem lesz semmi baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!