Hogyan tudnám visszahozni a vákumot? A babámnál elejében jó erős vákum volt szopizásnál, ami most megszünt.
nem lehet hogy könnyebben jön a tej?
mert belegondolva mintha nálunk is ez lenne. lehet az elején kell csak az az erős vákuum, mert így is eleget szopizik mennyiségben és érdekes jóval rövidebb idő alatt mint anno
a cumizavar nálunk abban mutatkozik meg, hogy ugyebár a cumisüvegbe szívásnál egy idő múlva vákuum lesz, így pillanatra elengedi a nyelvével, bemegy a levegő és folyamatában issza tovább.
újabban ezt a mellemmel is csinálja, hogy levegőt enged be :D
de az éjszakai, hajnali szopiknál nem, amikor félálomból ébredt, akkor csak helyesen ösztönösen szopizik.
erősödik,ügyesedik,egyre jobban szopizik :)
képzeld, én 17 hónapja szoptatok, rengeteg tejem van, a gyerek egy csomót tud kortyolni a cicikből, de most kipróbáltam a 16 hónapja nem használt kézi mellszívómat, és nem tudtam 3 perc pumpálás mellett se 4 cseppnél többet kicsikarni :) 16 hónappal ezelőtt úgy 100 miliket fejtem (szerintem 200 is ment volna, de annyit nem akartam)
szóval nyugi, csak a baba kövérsége, hízása, kaki, pisi mennyisége árulkodik a tejről!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!