Avent mellszívóban nincs vákum, minden jó van a helyén. Milyen alkatrészt vegyek hozzá másikat?
Használtan vettem,elmostam,sterilizáltam is.Megnéztem,hogy jól van a helyén a kis csillag is,felfelé,nincs elrepedve a membrán sem és mégsem szív valamiért.
Szerintetek mit vegyek hozzá? Azt a kis csillagot vagy vegyek inkább másikat az egészből,hátha szerencsém lesz? :-)
Köszi a segítséget,holnap megnézem a válaszokat és felpontozom,aki segít természetesen.
Kézi vagy elektromos?
Nekem kézi van és elég nehezen jöttem rá a technikájára. Nekem sem volt vákum, de aztán valahogy ráéreztem a helyes tartásra. Még az is segíthet, ha kicsit bevizezed.
Nekem kézi van, kiválóan működött, aztán egyik nap sehogysem akart szívni. Forgattam jobbra-balra, mi baja lehet, hiszen törékeny alkatrész nem nagyon van benne. Aztán meglett a bűnös: nem tudom, használod-e hozzá a mellpárnát, de ha az nincs rendesen körbe ráillesztve, simán szökik a vákum.
A másik, ami eszembe jutott - ha kis csillag alatt a szelepet érted - azt írtad, felfelé. Tehát a szívófej felé néz a háromszög? Mert akkor fordítva van, ha egyre gondolunk. Próbáld meg másik irányban, hogy a pohár/üveg felé nézzen.
Jaj,azt nem írtam,hogy kézi :-(
Szóval megpróbálok akkor membránt cserélni benne,remélhetőleg segít majd.A nedvesítést én is próbáltam,de az nem jött be sajnos.
Köszi,mentek a zöld kezek mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!