Erős tejleadó reflex! Mit lehet csinálni?
Hátradőlve próbáltad? Baba a pocakodon, "felülről" szopik. Nekünk ez volt a legjobb, de még ezzel is eltartott egy ideig a javulás...
A legbiztosabb majd az idő lesz, mert a leadás is mérséklődni fog és a babád is egyre ügyesebb lesz.
Hát, én egy cumizavart így nem kockáztatnék meg, ha még van esély más megoldásra is. - Ezt nem kritikaként írom az előttem szólónak, csak megjegyzésként a kommenthez, mert elég nagy kockázatot hordoz az üveges pótlás, főleg ilyen esetben, amikor a túl sok tej miatt a baba alapból ellenérzéssel lehet a cici iránt... elég nagy a veszélye, hogy az üveggel ilyenkor még könnyebben "elcsábul".
De még egy tipp eszembe jutott: blokkokban szoptatást próbáltad már? Hogy csak hosszabb idő eltelte után cserélsz mellet. - Bár ahogy írod, hogy még üres cicinél is erősen jön, lehet, hogy ez nem segítene...
Ó, de ismerős! :(
Nálunk csak az 2 hét volt, mire egyáltalán rájöttem, hogy mi a baja és megtaláltam a nekünk jó megoldást. Aztán eleinte még hátradőlve is fészkelődött a fiam, de szépen lassan megszokta, hogy úgy eszik ill. idővel úgy is aludt már el. Elejétől a végéig szerintem 3-4 hét lehetett, mire mindenen átvergődtünk. Később már nem volt erre szükség, mert vissza tudtunk térni a "rendes" szopipózokhoz.
Amíg viszont ment az alvós szopi sztrájk, addig nálunk is napi 4x30 perc ordítás volt minden altatásnál... egyedül az segített valamit olyankor, ha fel-le járkáltam vele és közben vadul rázogattam. A kicsi ringatás és a kendő nálunk se volt elég. De még ekkor is inkább a kimerültségtől aludt el szerintem... Szóval abszolút megértelek, én is megőszültem abban a pár hétben, nagyon durva élmény volt. :(
De az biztos, hogy ha megtalálod a babád számára még épp elviselhető szopis pózt és elég kitartó vagy, túl fogtok jutni rajta! Nekem is egy nálam tapasztaltabb szopis anyuka mondta, hogy a baba tudja, hogy neki szopiznia KELL, hogy az neki jó, az élet.. (ezt láttam én is, hiszen a fiam is köpte ki a cumit, üveget - ő is engem akart, csak még meg kellett találnunk a módját). Szóval ha én nem adok a szájába könnyebb megoldást, akkor meg fog tanulni megbirkózni ezzel is, csak segítenünk kell egymást.
Nagyon remélem, hogy hamarosan ti is túl lesztek ezen! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!