Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Erős tejleadó reflex! Mit...

Erős tejleadó reflex! Mit lehet csinálni?

Figyelt kérdés
NAgyon erős a tejleadó reflexem, a kislányom már alig tud enni, szinte fuldoklik:-( Az sem segít ha fejek szoptatás előtt mert amikor már szinte alig van benne akkor is ömlik. Már próbálkoztunk mindenféle pózzal, sehogy sem megy... Ötletek? Már nagyon kétségbe vagyok esve annyira sajnálom a lányom:-(((
2014. jan. 27. 11:45
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Eszem ágában sincs fejni, meg cumiztatni:-)
2014. febr. 17. 14:28
 22/24 xStefix ***** válasza:
Heles! :)
2014. febr. 18. 10:06
 23/24 Nyuszimama válasza:
Szia! Nálam is ugyanez van. Bármilyen pózt felvehetek, akkor is spriccel 2 méterre akár. Főleg délelőtt, van, hogy nem is alszik egész délelőtt, úgy megterheli. Most éppen azt próbálom, hogy mellettem van a mellszívó és közben szívok belőle néha... Nem biztos, hogy beválik...
2014. febr. 19. 10:08
 24/24 A kérdező kommentje:
Nálunk inkább este volt eddig. Lehet, h hiába fejsz, nekem pl. akkor is ömlik ha csak alig van benne. A fejéssel meg csak növeled.
2014. febr. 19. 10:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!