Az gáz ha nem akarok szoptatni inkább lefejem neki a tejet?
Ha neked így jó, csináld így. Nem fogok jönni a "ha meglátod a gyerekedet, minden rózsaszín lesz" szöveggel, mert ez kamu. A szoptatás kényelmetlen és fáj, nagyon. A fejés is fáj, és elmegy vele rengeteg idő. A tápszerezés meg macerás.
Felnőtt nő vagy, el tudod dönteni, neked melyik szempontok fontosabbak.
Én nem tudtam fejni, nem indult be rendesen a reflex. Szopizott simán 90-120 grammokat, fej nem tudtam többet 30-nál. Ráadásul nekem a szoptatás nem fájt, viszont a fejés nagyon.
Amúgy nekem a fejés sokkal gusztustalanabb volt. A sípot elintézte a babám 5-8 perc alatt diszkréten, fejéskor meg úgy éreztem magamat mint egy nagy tehén, ahogy ültem a kanapén és a a melleket gyömöszölve préseltem a tejet az alá tartott üvegbe.........hát ha valami, akkor ez groteszk és idegen volt számomra, gyűlölték "fejni magamat". Neked ez miért kecsegtetőbb?
"szopit"
"gyűlöltem fejni"
Bocsi de mindent átír a telefonom.
"Elég undorítónak tartom a szoptatást"
Az jobb, hogy fejed magad? Tényleg az az igazán undorító. 2 óránként leülsz 40 percre és préseled a pucéran lógó melleidből a tejet. Ahogy befejezted, másfél óra és vetkőzhetsz meg fejni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!