Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Akinek rengeteg teje volt/van,...

Akinek rengeteg teje volt/van, mit tett érte?

Figyelt kérdés

2019. jún. 24. 15:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Soksok mellretétel, órákon át tartó komfortszopi amikor igényli, növekedési ugrásoknál akár fél-egy óránként is szoptatást. Volt olyan hogy egész éjjel mellen volt, időnként 15 percre le lehetett tenni, főleg az elején mikor egyre nőtt az igénye. Szabadidőben szaporító fejés és alvás, sok szénhidrát, időnként Mecsek tea, laktoherb, karamalz. És ne méregesd mennyit eszik. Az első fél évben az egész életünk a szoptatás körül forgott, iszonyatosan kimerültem, de nem bánom, nagyon örülök hogy sikerült kitartani. Utána könnyebb lett, már teljesen természetesen megy. Most 15 hónapos a Kislányom, még mindig szopizik naponta többször, mikor épp fogzik és nem akar szilárdat enni, akár egész napot is elvan csak anyatejen.
2021. márc. 7. 15:20
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Odafigyeltem az “éhségjelekre”, igény szerint szoptattam.

Amint elkezdtem az önmegnyugtató szoptatásokat leépíteni (1 éven túl terhesen a 2. Babával)

Tejem is csökkenni kezdett, de ettől sem ment el.

Amire figyeltem az a folyadékbevitel.

Ugye 1 liter minimum a gyereké.. amikor 2 gyereket szoptattam, akkor 1,5 l-gyerekeké a többi nekem..

2,5 évig szoptattam a nagyot, 10 hónapig tandem.

13 hónapos a kicsi most, még tart

2021. márc. 8. 11:46
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem fejek és nem mérek, de biztos, hogy nem kevés tejem van. Különösebb dolgot nem tettem érte, de a szülés után 1 órán belül cicin volt a babám, az első napokban is rengeteget raktam cicire. És még mindig 2-3 alkalommal kér enni éjszaka is, ami szerintem számít.
2021. márc. 8. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!