Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Miért sír szopizás közben az...

Miért sír szopizás közben az 1hónapos kislányom?

Figyelt kérdés
Elkezd enni és rájön a sírás. Teljesen bepipul. Megnyugtatom, vissza a cicire és újra kezdi. Mi lehet a baj? Pedig enni akar. Nem ettem semmi olyat amitől változott volna a tejem, és van is bőven. Egész este ezt csinálja.
2008. nov. 9. 23:48
1 2
 1/16 anonim válasza:
27%
biztos hideg neki elötte az apuka melegitse fel a "cumis üveget" :D
2008. nov. 10. 00:30
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem pl. az volt a problema, hogy nem volt eleg nagy a mellbimbom, igy igazabol nem tudta bekapni. Szerencsere a korhazban par nap szules utan az egyik szuleszno eszrevette, es azt mondta azonnal vegyek bimbo vedot, kiemelot. Ugyhogy mi ezt hasznaltuk, ezt kapta be. Nekem is volt boven tejem. A vedonot kerdezd meg amikor kimegy majd hozzatok mert nem szabadna sirnia a kicsinek, vagy kerdezd meg a dokitol!
2008. nov. 10. 01:18
 3/16 anonim ***** válasza:
29%
Nem lehet hogy jön a foga?
2008. nov. 10. 01:27
 4/16 anonim ***** válasza:
85%

Nem lehet, hogy evett már cumiból?

Akkor elég nehéz lesz visszaszoktatni. Sok türelem kell hozzá.

2008. nov. 10. 01:59
 5/16 anonim ***** válasza:
90%
Szia! Ha bőven van tejed, lehet, hogy nagyon megy, amikor szívja, az én lányom is így volt, szeretett volna enni, de annyira sok volt a tej, hogy csak úgy spriccelt a szájába és ilyenkor sírt. Nekem az vált be, hogy evés előtt egy icipicit kifejtem, hogy ne dőljön annyira a tej, így meg is nyugodott.
2008. nov. 10. 07:37
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Én is így voltam amikor a lányom pár napos volt és én is bimbóvédővel szoptattam egy ideig,amíg be nem tudja rendesen kapni a cicit.Most 2,5 hónapos és kb 1 hónapja szotatok bimbóvédő nélkül.Próbáld ki.
2008. nov. 10. 09:36
 7/16 A kérdező kommentje:

Én is bimbóvédővel szoptatok a bimbóm miatt, de már születése óta. Mást nem kap és se cumit se cumisüveget nem használok mellette. Általában semmi gond. Néha ezt csinálja, de akkor órákig kínlódunk. Ilyenkor ugyan azt a cicit adom neki mindig direkt azért hogy ne csak a nagyon jövő előtejet igya.

De lehet hogy így is nagyon jön neki és azért sír, mert elég nagyokat nyel ilyenkor.

2008. nov. 10. 10:32
 8/16 A kérdező kommentje:

1hónaposan a foga???

Ez lehetséges?

2008. nov. 10. 10:34
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát én is így voltam a 7 hetes kislányommal, ő is nagyon sokat sírt szopás közben, és elvittük a dokihoz. Aki megállapította hogy nincs elég tejem, neked biztosan van elég? Hízik rendesen? Mérd a szopásokat és akkor rájössz hogy mennyit eszik!
2008. nov. 10. 12:54
 10/16 A kérdező kommentje:

Sokat eszik sokat hízik :)

Bőven van tejem, még fagyasztok is.

2008. nov. 10. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!