Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért van az hogy 1hónapos...

Miért van az hogy 1hónapos kislányom már úgy forog mint ha fel lenne húzva? Nem korai még?

Figyelt kérdés
Már több mint egy hete oldalra fordul,és sokszor változtatja a helyét is. Volt olyan hogy keresztbe fordult a kiságyon.
2010. ápr. 14. 11:15
 1/6 anonim ***** válasza:
ez teljesen normális sok baba csinálja ilyenkor már, hogy vándorol, de az oldalra fordulásban nagyon ügyes :-)
2010. ápr. 14. 11:28
 2/6 anonim ***** válasza:
Az enyém is állandóan "vándorol" a kiságyban. Igaz ő már 2 hós, de kb 1 hónapos kora óta csinálja! :)
2010. ápr. 14. 11:32
 3/6 anonim ***** válasza:
Kisfiam első itthon töltött éjszakáján beriasztott a légzésfigyelő, ugyanis a kis drága "lemászott" az érzékelő lapokról. Nyugi, teljesen természetes! :) B.
2010. ápr. 14. 11:45
 4/6 anonim ***** válasza:
Nálunk is ez volt, csak hamarabb. Kb 1 hetes volt, amikor lemászott a légzésfigyelőről. Hason aludt, és a kis lábujjaival túrta magát előre. Néha reggelre ment egy egész kört.
2010. ápr. 14. 12:37
 5/6 anonim ***** válasza:
Kisfiam 3 hetesen már hasról hátra fordult, azóta is minden nap. Én sem értem,hogy csinálja. és persze ha hason van, kúszik ő is előre, meg befordul kersztbe a kiságyban. Szerintem nem gond, biztos erős az izomzatuk, az csak nem lehet baj?
2010. ápr. 14. 12:41
 6/6 anonim ***** válasza:
Az én kislányom sem volt még négy hetes, és hátról hasra fordult. Utált háton lenni, a mai napig nem szereti. Szerintem kislánykám azért kezdte ilyen korán.
2010. ápr. 14. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!