Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hogyan oldjam meg így a...

Hogyan oldjam meg így a szoptatást?

Figyelt kérdés
Arról van szó,hogy a kisfiam most született április 30.-án,és szeptembertől,újra beiratkozom a levelező tagozatos középiskolába.Most fognék érettségizni,és minden szombaton kell bejárni reggel 8-tól, este fél 7-ig! De a babám akkor még csak 4 hónapos lesz,így hogyan oldhatnám meg a szoptatást,hogy rendszeresen be tudjak járni,de a babámnak is jó legyen!? Válaszokat köszi.
2010. jún. 29. 15:45
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Bocsi *utolsó elötti válaszolónak!:)
2010. jún. 29. 22:07
 12/13 anonim ***** válasza:

21:59es vagyok. Eszembe jutott még egy jó ötlet. Ha fejni szeretnél akkor pl kézi Aventet vegyél s az hangtalan. Felveszel egy inget végig gombolosat vagy nagy polót és alatta tudsz fejni csendben. Beülsz az utsó sorba és megoldod:) Csak arra vigyázz hogy fejés alatt a másik ciciből is csöpög a drága tejcsi. S szerencsés vagy hogy elfogadja üvegből is:)

Sok sikert a Babádhoz!és a sulihoz. Járj utána nem lehet-e átmenni estire? S az heti két este de 4től 8ig és az kevésbe lenne megterhelő. (én javasoltam elözőleg is)

2010. jún. 29. 22:45
 13/13 anonim ***** válasza:

Szerintem ez majd kialakul. Mindenkinél más. Én pl. nem tudok olyan sokat lefejni baba nélkül, be sem indul pár perc alatt, hacsak nem koncentrálok nagyon rá. Mondjuk ha tévét nézek szopi vagy fejés elején, alig indul be a tej :( Egy iskolában tuti nem menne, mert idegeskednék, meglátnak-e, mikor kezdődik a következő óra, beérek-e, stb.

De hetente 1 nappal nem lesz gond, nyugi :) Megoldod, a szándék már fél siker :) Csak majd pici lyukú cumisüvegből egyen, hogy nehogy ne akarjon utána szopizni.

2010. jún. 30. 08:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!