Újszülött babának ha van külön szobája, akkor hogy oldjam meg az éjszakai szoptatást?
Jobb,ha egy szobában alszunk,vagy szoptassam az ö szobájában,utána vissza az ágyamba?
Ti hogy csináltátok?
Elsö babám lesz,nem tudom, hogy lenne könnyebb.
én a nappaliből bevittem a gyerekszobába az egyik fotelt, amiben szinte feküdni lehet. szoptatás után pedig visszabújok apához a saját hálónkba. a két szoba egymás mellett van, és kis szobák, szóval nekünk ez így a legkényelmesebb.
4 hetes kislány anyukája
Mindenképp aludjon veletek egy szobában legalább az első 6 hétben! A pici babák hajlamosak álmukban is bukizni, jobb, ha ilyenkor mellettük van az anyukájuk, nehogy baj legyen.
A te szempontodból is sokkal egyszerűbb, ha nem kell ágyból ki, papucsot fel, másik szobába be, stb.
Mi az ágyunk mellé tettük a babáét, így könnyen és hamar ki tudtam kapni, mikor sírdogálni kezdett.
Szerintem jobb ha első perctől külön szobába szoktatod, te is és ő is jobban ki tudja pihenni magát. És a kis fejecskéje úgyis mindíg oldalt van és ha esetleg bukik is bár nekem egyszere sem bukott álmában akkor sincs baj mert ki tud jönni a száján. És nem lesz semmi baja. Mi használtunk légzésfigyelőt, de ettől függetlenül minden apró zajt meghallottam, e miatt ne aggódj, ez szerintem genetikailag be van kódolva az anyákba. Pedig én is féltem, hogy nem fogom hallani ha sír, de még azt is meghallottam, ha mondjuk csak a cumi esett ki a szájából.
Nekem meg a párom dolgozik kora reggeltől így ő is jobban ki tudta pihenni magát, hogy a picit a saját szobájában etettem meg, ha meg jollakott a babám akkor mindíg bele is aludt az evésbe, és még nem is büfizett, úgy bealudt és nyugodtan visszatettem a kiságyába és én is mentem lefeküni a saját ágyámba.
Most voltunk húsvétkor 4 napra szállodában ott velünk volt egy szobába, de még megmozdulni se mertem az ágyon nehogy felkeltsem, szóval e miatt jobb mindenkinek a külön szoba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!