Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » 3kéz kéne. Ti h boldogultok a...

3kéz kéne. Ti h boldogultok a kézi mellszivoval?

Figyelt kérdés
medela mellszivóm van. az elején nagyon megszenvedtem azért h legyen tejem, s örültem h sikerült megnövelni a mennyiséget ugy, h csak este kapjon egy kis potlást orvosunk javasolta a tápszert,mert nagyon lefogyott a babám. az elején még béreltem hozzá "fejőgépet", de azt visszavittük,mert azutolsó napokban mikor itt volt, szopi után semmit nem tudtam fejni,a baba kiüritette a melleket.teltek a hetek, s hála az égnek megszaporodott a tejcsim. érzem h van még bennük etetés után,főleg éjjel durrannak be nagyon. nekiálltam a kézivel, de elég necces a dolog. 1kézzel odatarton a cicihez, másikkal pumpálom, és kéne egy 3ik a mell masszirozásához. ti h csináljátok?:)
2010. jún. 25. 13:03
 1/4 anonim ***** válasza:
Fejés előtt masszírozd át egy kicsit, esetleg forró vízzel borogasd, vagy zuhanyoztasd le, utána fejj. Közben már nem kell masszírozni szerintem. Nekem iy ilyen mellszívóm van, eleinte kínlódtam, de mára nagyon megszerettem. Ne állítsd túl nagy szívóerőre, az sem jó. Kis türelem kell hozzá, utána ha megindul sugárban a tejcsi, akkor már könnyű. Sok sikert!
2010. jún. 25. 13:26
 2/4 anonim ***** válasza:
Én közben szoktam átmasszírozni, amikor már nem jön olyan erővel a tej. Utána újra nekiállok fejni. Ezt úgy 2-3x egy mellen.
2010. jún. 25. 13:58
 3/4 anonim ***** válasza:

Avent-tel csinálom. Egy kézzel tartom a mellszívót, másikkal a cicit, és mindkét kezem hüvelykjével masszírozok.

Medelával nem menne sehogyse, láttam a szobatársamat, mit szenvedett vele.

2010. jún. 25. 14:28
 4/4 anonim válasza:

A medela mellszívók közül a harmony-t egy kézzel is lehet működtetni.

[link]

2011. aug. 17. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!