A kézi mellszívóval rettenetes fáj a vákuum, akkor az elektromosnál is fájni fog?
Figyelt kérdés
2011. márc. 9. 17:48
1/4 anonim válasza:
Nekem pont fordítva volt, az elektromossal eléggé fájt, de a kézivel egyáltalán nem. Szerintem neked azzal is fájna.
2/4 anonim válasza:
A kézivel nekem is fájt, nem is szívta ki rendesen. Aztán kipróbáltam az elektromosat, és ezerszer jobb volt. Egyáltalán nem fájt. Az más kérdés, hogy továbbra sincs annyi, hogy fejnem kelljen.
3/4 anonim válasza:
nekem elektromossal fájt. Kézit nem próbáltam, de állítólag az jobban fej (nővérem mindkettőt kipróbálta szimultán).
4/4 anonim válasza:
Esetleg nézd meg ezt a cikket, van linkelve egy videó a mellszívásról. [link]
Szerintem is az avent isis a legjobb, az sem mindegy, milyen mellszívót választasz. Nem szabadna, hogy fájjon, se ezzel, sem azzal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!