A testvérem nem akar szoptatni mert undoritónak tartja. Mi erről a véleményetek?
Figyelt kérdés
Azt mondta hogy undoritó dolognak tartja, inkabb lefeji es cumisüvegből eteti. Ezt nekem borzasztó volt hallani es nem értem miért látja igy. Van ismerősötök aki ugyan igy gondolja es nem is szoptatta a babáját? Esetleg szüles utan megvaltozott a véleménye?2018. aug. 13. 17:25
1/16 anonim válasza:
Az a vèlemènyem, hogy az ő döntèse és nem kéne beleszólni. Ha nem akar nem lehet kènyszeríteni. Semmi baja nem lesz a gyereknek ha lefeji és cumisüvegből kapja.
2/16 anonim válasza:
Megvan a véleményem. De ezt a provokatív kérdést már unalmasnak tartom...
3/16 anonim válasza:
A fejés sokkal bizarabb érzés és látvány is, de az ő dolga.
4/16 anonim válasza:
Saját döntése. Nézd úgy h legalább veszi a fáradságot és fej neki. Van aki egyenest apasztja és tápszer. Bár azt sem szabad elitelni. Mindenkinek a saját dolga.
5/16 anonim válasza:
Én is annak tartom/tartottam, szülés után sem változott, mondjuk pokolian fájt is, nem is kinlódtam sokáig, lefejtem és kapta cumisüvegből! semmi baja nem lett, én meg nem szenvedtem! ez az ő döntése!
6/16 anonim válasza:
Én is így szeretném, mert én is annak tartom. És neeeem, nem apuci játékszere, neki sem szabad pálya. Mert mi ezzel a gond? Ugyanúgy megkapja az anyatejet, csak nem fog a mellemen nyámmogni.
7/16 anonim válasza:
Lesújtó a véleményem, de rólad, amiért kibeszéled a testvéredet. Remek ember lehetsz...
8/16 anonim válasza:
Nekem is megvan a véleményem, mégpedig rólad!
Ez mindenkinek a saját döntése! Ha tápszert adna a babának, ahoz sem lenne semmi közöd, sem pedig nekünk, vadidegen embereknek!!!
9/16 anonim válasza:
Annyi a baj, hogy pár hét alatt el fog apadni a tej és akkor ugyanúgy tápszeres lesz a baja.
Mivel ha nem éri inger a mellet (nem szopik a baba), csak a fejés van, akkor elapad rövidtávon a tej.
10/16 anonim válasza:
Szerintem is undorító a szoptatás,inkább az a fura hogy van akinek nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!