3 hónapos 3 hetes a kisfiam. Nem elég a tejci, a tápszert nem fogadja el, öklendezik tőle. Nem kezdhetném el a főzelékeket?
Figyelt kérdés
A tejem biztosan nem elég, szopizik, minden szopi után kifejem, azt még nekiadom üvegből és még úgy se elégedett. Nyugtalan, nem fejlődik, keveset alszik. Gyakrabban mellre teszem, de úgyse elég neki. A tápszert meg teljesen elutasíja, pedig már többfélét kipróbáltunk. Ilyen esetben el lehet kezdeni a hozzátáplálást előbb?2010. jún. 20. 09:40
11/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Esküszöm gondoltam én is a fogzásra, nagyon elkezdett folyni a nyála. Dokinőnkkel ma beszéltem, irt fel a bébinek tejpépet, amit lehet adni ennyi idősen már, azt kanállal adom neki és persze szopi-szopi-szopi. Ő is azt mondta, hogy korai még a főzelés, gyümölcs, legalább 5 hónapos koráig várjak vele.
2010. jún. 21. 19:02
12/13 anonim válasza:
Szerintem ne kezdd el, jó tanács én elkezdtem 3 hónaposan (10 éve), a fiam ekcémás lett és léss csodát mégis 21 hónapig szopott.
Ha akkor valaki egy kicsit segít, és nem azt mondja, hogy adja k neki ezt-azt, ha tudtam volna, hogy a kimaradt szoptatás nem növeli a tejmennyiséget, sőt...
Pórbálkoznék inkább a tápszerrel tovább, de semmiképpne nem kezdeném el hozzáttáplálni
13/13 xStefix válasza:
A tejpépben gabonafélék vannak, amit szintén csak a hozzátápi megkezdése után ajánlanak, kb. 8 hónapos kor körül. :(
Ha a gyakori szoptatás önmagában nem elég, akkor próbálkozz a többi szaporító praktikával is (mellette), hátha valami mégis segít. A csodabogyókból, -szerekből egyszerre csak egyfélét próbálj ki, különben pont hogy gátolják egymás hatását. Drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!