Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mikor és hogyan kezdhetném...

Mikor és hogyan kezdhetném kicsit "szabályozni" az időt az igény szerinti szopinál?

Figyelt kérdés
Mármint, hogy kiszámíthatóbb legyen az életünk, mert két gyerekkel nagyon nehéz, a kicsi(aki szopizik, igény szerint, napjában és éjjel is össze-vissza) öt hónapos múlt, a nagyobb két és fél éves.
2010. dec. 7. 13:52
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Én hat hónapos korában kezdtem picit "szabályozni", amikor elkezdtem hozzátáplálni. Ő is rátett néha egy lapáttal, mert volt, hogy napközben nem fogadott el szopit, olyankor kanalasat kapott helyette, hogy ne maradjon éhen.
2010. dec. 7. 14:00
 2/2 xStefix ***** válasza:

Szerintem finoman elkezdheted, aztán majd meglátod, mennyire működik együtt. Olyan időpontokat próbálj meg először fixálni, amikben látsz már valamilyen ismétlődést, vagy ami a család többi tagja miatt lenne fontos.

Második, többedik gyereknél már (elvileg) jobban szokott ez sikerülni, mert a kistesó már alapból belenő egy kialakult családi menetrendbe..

2010. dec. 7. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!