Lehet- e "szabályozni", hogy fiú vagy lány legyen?
Nahát én nézegettem a cilus.hu-t, aztán az orvosomnál rá is kérdeztem. Ő egy professzor. Jót nevetett. Azt mondta ha szabályozni lehetne, akkor a 4 gyereke közül lehet lenne egy fiú is.Az csak véletlen ha bejön épp, mert amúgy is olyan nemű lett volna. De persze valamiben hinni kell, csak aztán ne érjen csalódás. egy darabig én is hittem benne, de ész érvvel átgondolva máris rájön az ember, hogy ez csak ilyen népbutítás.
Ha az úgy lenne feketén fehéren és akár 1%-al is növelné az esélyt a baba neme befolyásolására, akkor még Czeizel Endrének se kéne már ezen gondolkodni. A ciklus.hu azon alapszik, hogy peteéréskor nagyobb a petesejt szívóereje, ami talán nagyobb esélyt ad a fiúra. De ez csak feltevés.
De az nem baj, ha hiszel valamiben,kell is, aztán hátha bejön. De tudomámyos alapja nincs, csak ilyen néphiedelem ezt azért jobb tudni. Ha tudományos alapja lenne akkor mindenkinek bejönne a dolog.
Valóban kicsi a ráhatásunk a dologra, szabályozni nem lehet. :( De próbáblkozni lehet. :)
A fiú-lány nézett, és a hüvelyöblítés talán működhet. Úgy tudom, Czeizel Endre is említi valahol az ecetes és szódabikarbónás öblítést. Én vettem irrigáláshoz pezsgőtablettát és abban is szódabikarbóna van. :) Azzal próbálkozunk, hogy fiú legyen. :) Már van egy lányom, és örülnénk egy fiúnak. :)
Sok sikert mindenkinek a babásodáshoz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!