Hogyan kedveltessem meg a babámmal a főzelékeket?
(fili)
Ne tápozz ha eddig ilyen ügyesen szoptattál. Valószínűleg egy növekedési ugrás van de ha adod a cicit amikor kéri a babád, átvészelitek és nőni fog a tej mennyisége.
A hozzátáplálást nagyon okosan kezdted, délelőtt gyümi, ebédre főzelék. Az unokám 9-ik hónapos ugyan ezen ment át a lányom, de megtartotta a mai napig egy a szopit. Ő csak főz és nem ad bébiételt. Szép lassan elfogadta a baba, és felszaporodott a tej mennyisége is.
Soha semmi más folyadékot még nem kapott se teát se tápot.
Ne stresszelj mert akkor tényleg elapad a tejed.
Adod a főzeléket délben, és ha csak pár falatot fogad el utána adsz szopit. A következő napon emeled egy kicsit a főzelék adagot szépen fokozatosan. A sok szopi arra is jó, hogy stimulálod a melled és mint írtam több lesz a tejed.
Én gyümölccsel kezdtem-6 hónaposan-8 hónapos koréáig gyümit vagy zöldség-gyümölcsöt evett.
Nem erőltettem a csak zöldséget, egyszer kétszer csinálta, de nem ette meg.
Nem kell mindenképpen a répa-krumli elavult párosításhoz ragaszkodni
Szerintem tedd minél többet cicire, valószínű még nem kész a hozzátáplálásra.
5 hóünaposan teljesen helyénvaló, ha egy babának stagnál súlya.
Szerintem feleslegesen stresszeled magad és emiatt lett kevesebbe tejed, tedd el a mérleget!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!