Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » S. O. S.! Harap a baba!!?

S. O. S.! Harap a baba!!?

Figyelt kérdés
11 honapos mult a kisfiam es CSAK szopis.Nagyon elkezdett harapni MINDENT PROBALTUNK mar raszolok kinevet es tovabb csinalja, bimbovedo krem sem segit a sebeken es a fajdalmon sem a szilikon bimbovedo sem er semmit mert meg jobban megharap benne hogy erzi a szilikont...cumisuvegbe lefejem a sok tejet es egyszeruen nem kell neki de mast sem eszik meg hiaba kostoltatom max kostolgat de egy ket falat es kesz csak a CICI! Mar ket napja omlott a ver az egyik mellbimbombol annyira megharapott es mar nem tudom mi tevo legyek...:(((( rengeteg tejem van es mindene tenyleg a szopi nem is akarom abbahagyni de mar semmi otletem es a vedono a doktorno is csak a bimbovedoket hajtja meg szoljak ra...semmit nem hat..ha nem adok neki cicit akkor csak szenved sir es persze eheztetni nem fogom. Sajnos mar ott tartunk hogy elore felek ha szopira kerul a sor..tudom nem dikert csinalja o sem hanem az inye miatt de ha raszolok az mar direktbol mert viccesnek talalja...valaki adjon tanacsot kerlek es bocsi a hosszu es ekezet nelkuli szovegert...:(((((
2018. jún. 28. 18:20
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
49%

Au szegèny...sajnállak. Az én lányom 24 hónaposan kezdett harapni 16 foggal...elválasztottam. De ő már mindent evett akkor! Pici korában is harapott az ínyèvel,de akkor rászólással leszokott hamar. Akkor úgy csináltam,hogy azonnal elvettem a cicit,és elmondtam neki,hogy ez nekem fáj.

Foga van màr? Nálunk 10 hónaposan bújt ki az első fogacska hegye.

2018. jún. 28. 18:33
 2/42 anonim ***** válasza:
59%
úristen.. átérzem, én kb 2 hónnapós koraug szoptattam, mert rettenet volt, tiszta sebes voltam, tápszeres baba volt.
2018. jún. 28. 18:48
 3/42 anonim ***** válasza:
52%

Baromi egyszerű. Nincs több cici. Életösztöne a gyereknek is van, ha nem kapja meg a cicit, és elég éhes lesz, akkor meg fogja inni cumisüvegből. Ha az első hiszti után rögtön visszateszed a cicire, akkor persze, hogy tovább fogja követelni.

Igenis legyél határozott és vedd le.

2018. jún. 28. 18:53
 4/42 A kérdező kommentje:
6 foga van neki, de nem szeretném leválasztani hát hihetetlen hogy més megoldés nincs rá annyira rossz:(((
2018. jún. 28. 19:07
 5/42 A kérdező kommentje:
Más megoldás***
2018. jún. 28. 19:07
 6/42 anonim ***** válasza:
100%

Használni akarja a fogait. Nyugodtan adhatnál neki szilárdat, hogy azzal gyakoroljon és lehet a cicit nyugalomban folytatja.

11 hónaposan már illene ismertetni az ételekkel.

2018. jún. 28. 19:33
 7/42 A kérdező kommentje:
Ismertetve van mindennel de ha öklendezik a darabos kajáktól meg hány is néha akkor nem fogom erőltetni mert ugyancsak nem lakik jól..
2018. jún. 28. 19:37
 8/42 anonim ***** válasza:
Pont nem reg lattam a szuperdadanak egy musorat. A kisfiu csak kekszeket evett, minden mastol oklendezett. Kiderult, hogy az anya tok nagy ugyet csinalt a rendes etkezesnel, finnyas fejet vagott...stb. persze h a gyerek nem akarta megenni. Hozza teszem az anya nem direkt vagta a fejeket, csak latta hogy a fia nem akarja megenni,es mikor elkezdte a szájához emelni a falatot o finnyas fejet vagott..
2018. jún. 28. 20:38
 9/42 A kérdező kommentje:
Drága utolsó a kisfiam 10.18 kg tehát jobb lenne nem beszólni én büszke vagyok erre és akármennyi idős a baba az anyatej mindiiiig jó neki...tán irigykedsz? A te gyermeked tápszeren élt biztos...;)
2018. jún. 28. 20:43
 10/42 anonim ***** válasza:
84%
Egy 1 évesnek már egyáltalán nem jó, ha szinte csak anyatejet kap, neki ez már nem megfelelő táplálék.
2018. jún. 28. 20:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!