Segítség, harap a baba?!
Picilányomról lenne szó. 9 hónapos, 3 foga van, és harap, de nagyon! Direkt csinálja, persze nem bántani akar, de rágókának használja a cicimet és már nagyon fáj! Tudom, hogy jól van cicire téve és nem véletlen harap, mert tud "rendesen" is enni. De most már minden szoptatásnál legalább 5-6szor megharap és kezd durvább lenni a helyzet, mint a legelején volt. Mit tehetnék? Próbáltam elvenni tőle és pár perc múlva folytatni, de nem használt csak üvöltött míg meg nem kapta és harapott újra.:-( Bimbóvédővel nem tud mit kezdeni, be se kapja a cicit ha használom. Esetleg a garmastan kenőcs ilyenkor is jó lehet?
Segítsetek kérlek, bármilyen ötletet szívesen fogadok! Nem szeretném abbahagyni a szoptatást, de így már nem sokáig bírom!:-(
Előre is köszönöm a válaszokat!
Fú, akkor neked sem irigylésre méltó a helyzeted! Szerencsére Zoé még "csak" szopi közben harap. Mondjuk tegnap este egyáltalán nem harapott, gyönyörűen kiszívta a tejcit és elaludt, ahogy szokott. Ma reggel viszont megint kezdődött előről minden. Nem èrtem miért. De látom másnak sincs ötlete, hogy mit kellene csinálnunk!:-(
Ment a zöld pacsi mindkettőtöknek!
Hát lányok egy cipőben járunk:)
Az én picikém is elég kannibál baba:)
3hónapos korától ahogy kijött az első foga már harapott.Úgy szoktattam le,hogy a szájára csaptam párszor,persze nem nagyon és mondtam neki,hogy fáj anyának ha megharapod.Na erről szépen le is szokott kb 7-8 hós koráig.ekkor újrakezdte a kisasszony.Most ott tartunk hogy ahol ér.de megint jön a "szájbavágós,szájbarágós" időszak hátha megérti megint,hogy nem szabad.
10 hónapos
Hú, csak most láttam a válaszod, kedves utolsó. Nálunk leszokott a harapásról, úgy, hogy mindig elvettem tőle a cicit ha harapott és mondtam neki, hogy ezt nem szabad mert fáj anyának. Most lesz másfél éves, még mindig szopizik este-éjjel. :)
Remélem azóta nálatok is megoldódott a probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!