Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Van negativ hatása a szoptatás...

Van negativ hatása a szoptatásnak?

Figyelt kérdés
tudom a rengeteg pozitivumot-vitamin,anya-gyerek kapcsolat..stb.engem az érdekelne,hogy ha minél tovább szoptatok,ahogy szeretném,befolyásol-e később valamit.nem a mellem miatt aggódom,inkább olyanra gondolok,hogy rosszabb evők,lustábbak-kényelmesebbek-e ezek a babák,vagy nehezebben fogadják el az ételt,italt.11hónapos a fiam-és az ivással vannak gondjaink.
2008. okt. 30. 20:40
 1/2 anonim ***** válasza:

Én egyik oldalon olvastam egy anyuka írta,hogy ismerőse babáját sosem itatta,és a kislány már nagyobb és nem akar inni.Nem tudom van-e összefüggés, de szerintem ha valaki szoptat valóban 6 hóig főleg nem szükséges a külön itatás,nem hinném hogy ezért nem akar inni a babád,amúgy enni megeszik mindent?

Meg azért a ciciből is csak ki kell nekik szívni a tejet,szerintem nem lesznek lustibbak,azért is megdolgoznak.

2008. okt. 31. 06:26
 2/2 anonim ***** válasza:
talán a nőre nézve van, megereszkedik egy kicsit a melle...
2008. okt. 31. 07:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!