Szerintetek is lehangoló ez a "poén"?
Figyelt kérdés
3 hete szültem, a férjem ilyennel próbál viccelődni, hogy az egyikből szopik a baba, a másikból majd ő.... ez félig vicc akar lenni, de nekem inkább dühítő hatása van. Ti mit gondoltok?2018. ápr. 4. 17:16
11/13 anonim válasza:
Szerintem meg szoptatás fétise van, csak eddig nem merte elmondani. Közöld, hogy a tej a babának kell, nem vagy szoptatós tehén.
12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy leírtátok, akik más szemszögből nézve megértettétek, így már nem érzem magam ufo.nak! Megpróbálom neki másképp elmagyarázni.
2018. ápr. 7. 22:44
13/13 anonim válasza:
teljesen igazad van meg a gondolat is undorito. azon kivul vannak sajnos ferfiak akik ezt tapogatozaskent mondjak, es ha a no beleegyezik csinaljak is. egy csomo cikket olvastam errol meg a YOU tubon filmek vannak rola hogy mennyi kapcsolatban erre igenyt tart a ferfi. azt hiszem en a ferjemtol is megundorodnek ha ilyesmit kerne tolem. a helyedben megkerdeznem hogy meg akarja e kostolni akkor csak tessek. kivancsi lennek mit valaszol, persze eszedbe se jusson ha netan igent mondana megengedd neki, mert ez tenyleg roppant illuzio rombolo. en a szoptatast magat is undoritonak tartom nemhogy meg ilyen valtozatban. megertem az ellenszenvedet tokeletesen a "poennal" szemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!