Szerintetek is lehangoló ez a "poén"?
Figyelt kérdés
3 hete szültem, a férjem ilyennel próbál viccelődni, hogy az egyikből szopik a baba, a másikból majd ő.... ez félig vicc akar lenni, de nekem inkább dühítő hatása van. Ti mit gondoltok?2018. ápr. 4. 17:16
1/13 anonim válasza:
Én azt gondolom hogy teljesen mindegy hogy mi mit gondolunk, ha téged zavar ez a poén, akkor mondd meg neki, lehet hogy ő nem érzi bántónak. Engem is zavarna személy szerint, de biztos van akit nem, ez egyéni, de csak akkor fogja tudni, hogy ez Neked nem vicces, ha elmondod neki....
2/13 anonim válasza:
Nem találom őrülten viccesnek, de biztos nem rossz szándékkal mondta. Ezen felesleges felkapnod a vizet.
3/13 anonim válasza:
Nekem vicces.engem nem zavarni hisz szoktunk viccelődni mindenfelevel!
5/13 A kérdező kommentje:
Elmondtam neki, ráadásul azt is, hogy ezzel vigyázzon, mert eléggé hálószoba-gyilkos mondatnak minősül a szememben. De sajnos továbbra is ezzel poénkodik.
2018. ápr. 4. 17:30
6/13 anonim válasza:
Én azthiszem értem a kérdezőt. Számára gusztustalan amit a férje mond hogy egyikből a baba másikból ő szopik. A kérdező pedig fejben ezt lepörgeti én is vizuális típus vagyok elképzeltem ugyanezt hát valóban elég kiábrándító. Aki nem érti képzelje el hogy a jobbján a férje a balon a kicsi van!! Naugye!!!
7/13 anonim válasza:
Szólj rá vissza neki valami frappánsat, ami meg neki nem fog tetszeni. Én ezt csinálnám
8/13 anonim válasza:
Magyarázd el neki hogy enélkül is elég nehéz fejben helyretenni, hogy a melled eddig szexuális jelentéssel bírt, mostmeg a gyerekedet eteted belőle. Utána meg nyilván vissza kéne álljon a szexuális jelentésnek de az ilyen gusztustalan poénokkal megnehezíti ezt számodra. Mondd el neki ha nem változtat akkor többet nem érhet hozzál mert negatív képzeteket társítasz hozzá miatta.
9/13 anonim válasza:
Nem vicces, de nem is problémáznék ezen. 😊
10/13 anonim válasza:
A noi mell elsodleges funkcioja a szoptatas, a baba etetese. Nem a szexualitas. Szerintem nem gondolta komolyan, en biztos nem huznam fel rajta magam. Ez jutott eszebe. Ennyi belefer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!