Jaj még nézni is rossz volt :S
Jó hogy nem töri ki a nyakát. De rafkós az tuti...
Az én kisfiam is csinált hasonlót kb. egy évesen, bár ő nem szándékosan.
A nagy ágyunk mellé volt tolva az ő rácsos ágya. És álldogált a nagy ágyon, kapaszkodott a kiságy szélébe, ami ebben a helyzetben kb. derékig ért neki. aztán észrevett valami érdekesen a kiságyban, és hopp, 1 másodperc alatt átlendült, be a kiságyba. Pedig ott ültem mellette a nagy ágyon, mégis csak annyit láttam, hogy az egyik pillanatban kapaszkodik kívülről a kiságy szélébe, a másik pillanatban meg már bent fekszik hanyatt.
Amúgy a videón szereplő kisfiút szerintem megtanították rá a szülők, hogy ha már mindenképpen szeret kifejelni a rács mögül, dobjon oda egy nagy párnát.
Egyrészt, bmmeg, mennyi esze van. Ilyenkor látszik, hogy nem hülye csak kicsi még egy kisgyerek.
Másrészt, ha rutinos, ha nem, baromi veszélyes:(
Na az ő anyuja se lehet nyugiban az fix:D
Èn nem tartom viccesnek.
Ès tényleg buta szülök akik ilyet tanítanak a gyereknek.
Ha másodszorra csinálja meg hogy átugrik a kerítésen akkor nem tezsem oda többet, mert nagyob baj lehet belöle.
Nem vagyok para mama, de ebböl tényleg lehet óriási baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!