Van esély rá, hogy ha hazamegyünk és pótlást kap minf a ketten aludhatunk?
Sziasztok! 4 napos babámmal 4 napja vagyunk a kórházban. Előtejem volt de 24 órája már semmi sincs a cicimben, védőnő és a csecsemősök segítségével egy nap többször (minimum 5-szor) is mellre teszem, már ügyesen szopizik, kitartó, de nagyon éhes. Gyerekorvos nem ad neki pótlást, mert a, tud szopizni, b, nem fogyott “még csak 400 grammot” és c, nem elég alacsony a vércukra
Az egyik cicin elvan 30-40 percet aztán kezd zokogni, utána még a másik cicin is maximum 10 perc és vígasztalhatatlanul ordít belázasodásig. Van nálam tápszer, de nem adnak hozzá melegvizet, mert nem indokolt. Egyébként se tudom mennyit adhatnék neki, mert a dobozon csak 3 hetes kortól van feltüntetve az adag. Szerintetek, ha végre hazamehetünk és otthon adok neki tápszert (ne értsetek félre, AKAROM szoptatni és innentől is mellre akarom tenni sűrűn, de szeretném, ha végre jól lakna) akkor jól lakottan elalszik majd?
Nem biztos hogy olyan jól van a kérdező hogy büfébe sétáljon. Első szúlés után hetekig az első utcáig nem bírtam elsétálni olyan gyenge voltam vérszegénység miatt.
Amúgy az ő dolga én javaslom hogy cici után egy kis tápszert kapjon nem néhány etetéstől lesz cumizavaros.
Köszönöm a normális, segítő hozzászólásokat, az emberséges szempontokat és külön köszi azoknak, akik nem kezdtek el lesüllyedni a mit rinyálsz, mit hisztizel, nem hotel, minek kérdezel szintre. Utolsó reggelre megkaphattuk végre a pótlást, mert minden értéke rossz lett, a vércukra is leesett (hála istennek és milyen szuper, hogy ezt meg kellett várni ugye) Délután hazajöhettünk, 20 ml tápszert kapott az ajánlás szerint másnap délutánig 3 óránként, aztán valószínűleg az itthoni nyugodt körülményeknek, evésnek köszönhetően megérkezett a tejem. Most már minden oké, nem utasítja el a cicit hiába nem cumi, mindenki boldog és ami a legfontosabb, senki sem éhes
Egyébként igen, császáros voltam és nem, nem tudtam lesétálni első 2 nap a büfébe, vagy a földszintre, vagy akárhova, de hiába is mentem volna, mivel a portát nem léphette át senki, de azért köszi ezt a tanácsot is
A tápszer amit felírtak (valaki kérdezte) Beba Pro Ha Start volt
a portát nem léphette át senki
vicc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!