Cumisüveghez szokott babámnál van még esély arra, h árszokjon a cicire?
Szia! Itt a pozitív példa!
Én is császáros voltam, és nem tudtam szoptatni, a lányom egyszerűen nem tudott szopni (azt mondták azt kórházban, nem jól tartja a nyelvét ).
Próbálkoztunk, de nulla siker, úgyhogy fejtem-etettem. Időnként próbálkoztam a szoptatássa l is, de általában kudarcba fulladt. Aztán egyszer csak, úgy 2 hónapos korában, egyszer csak sikerült neki, és azóta is csak szopik :)
Azt sajnos nem tudom megmondani,mit csináltunk másképp.
Szia!
A fiunk császáros korababa volt. Nem voltunk sokat kórházban, de esélyem sem volt a szoptatásra.
Itthon kezdetben fejtem, de próbálkoztam a szoptatással is.
Először mindig megpróbáltam, hogy szopizzon (nem fejtem ki mindent), egyre ügyesebb lett. A másik, hogy akkor próbálkoztam, amikor még nem volt teljesen éhes, így volt is türelme próbálkozni.
Mondjuk csak az egyik mellet tudtam "kiváltani", mert a balnál nem ment neki, de így is egyszerűbb lett az élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!