Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ilyenkor még van esély?

Ilyenkor még van esély?

Figyelt kérdés
Ha már nagyon kevés tejem van 20 milli / szopi kb. (6 hete szültem) akkor is van esélyem tejszaporító praktikákkal,hogy több tejem legyen? Esetleg szoptatási tanácsadó segítségével?
2016. ápr. 11. 21:27
 1/6 Betu ***** válasza:
Minél többször tedd mellre. Urtica urens homeós bogyó, tejszaporító tea, alkoholmentes sör, görögszénamag. Nekem ezek bevàltak. 13 hónapos a kisfiam és még szoptatom. Nem dől màr belőlem a tej, de még van.
2016. ápr. 11. 21:53
 2/6 anonim ***** válasza:
More milk plus kapszula. Drága de megéri. Nekem nagyon bevállt. Valamint elektromos mellszivó amin van stimulàló fázis.
2016. ápr. 11. 22:24
 3/6 anonim ***** válasza:
veszteni valod nincs... 7-5-3-1 fejes, szoptatas elott utan 3-3 dl viz, rengeteg szenhidrat es a more milk tenyleg nagyon jo
2016. ápr. 12. 06:13
 4/6 anonim ***** válasza:
En lactinatal kapszulat szedek, ugy tunik hasznal, bar sajnos az egyik mellem igy is gyengebb termelesben mint a masik, amibol viszont amugy is dol a tej, ezzel a kapszulaval viszont sokkal gyorsabban termelodok ujra ;-)
2016. ápr. 12. 08:34
 5/6 anonim ***** válasza:
Bocs hogy ide pofátlankodom,de az egyik válaszoló válasza felkeltette a figyelmemet.Szóval 4 hetes a babám.Kevés tejem van.Ajánlották az alkohol mentes sört mint tejszaporitót.Namost én kipróbáltam,és Konkrétan éreztem ahogy jön a mellembe a tej.Ugyan akkor elkezdett fájni a baba hasa.Lehetséges,hogy a sörtöl?
2016. ápr. 15. 18:05
 6/6 Betu ***** válasza:
Bocsi akkor vàlaszolok szerintem igen, mert a szénsavtól fàjhat baba pocakja. Van akinek bevàlik van akinek sajnos nem.😯
2016. ápr. 15. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!