A tápszertől hízik ennyire?
Hát valószínűleg azért nem hízott, mert nem kapott elég tápanyagot, kevés volt a tej.
De menni grammban ez anagyon sok?
Hülyén fogalmaztam szóval azt akartam mondani, hogy azért tűnhet a mostani hízás soknak mert a kevés tej miatt volt kevés korábban és nyilván azt az értéket szoktad meg.
Szerintem ne mérj már naponta, teljesen felesleges, hiszen egy kis kaki meg pisi összevissza alakíthatja a napi súlyt. Mérj hetente, és akkor nem idegeskedsz te sem. vagy az orvos javasolta?
Meg akartam neked mérni hogy az én lányom mennyit hízott ilyen idősen, de már csak hetente mértem. Sőt 4 hónapos kora után má csak havonta.
Eddig mennyit hízott?
Az enyém max havi fél kilót, 6 hóig csak anyatejes volt.
És később sem hízott többet, mondjuk ő 4 kilóval született, 15 hónaposan 11 kiló.
Szerintem 2 nap alatt 10 dgk sok.
Felesleges pótlás, adj neki több cicit, de lahat lelassul a hízása, mondjuk most pl hosszar fog nőni.
Én nem adnék tápszert az tuti, úgyis jön a megeg, egyszerűbb sűrűbben cicire tenni.
És jótanács, hogy minig havi átlagot nézz, tehát várd meg az 5. hónap végét.
Nekem volt hogy havi 50 grammot hízott de a havi átlag mindig fél kilóra jött ki.
Egy ilyen egyszeri mérés, hirtelen súlynövekedés nem jelent semmit! Lehet, hogy holnap megméred és kevesebb lesz. Ne ijedj meg!
Az is lehet, hogy pici súlyelmaradását most hirtelen hozza be.
Az biztos, hogy nem jelent semmi rosszat!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!