Mitől függ az, hogy valaki hízik szoptatás alatt, valaki meg lefogy?
Hát én szétzabálom magamat (főleg kenyér, hús, tészta, édesség) és már nem is tornázok direkt, mégis kéne rám 10 kiló, úgy nézek ki, mint egy giliszta :(
Úgyhogy tuti genetika.
Első vagyok, harmadikkal egyet értek.
Napi egy tábla csoki mindig meg volt, és ettem, ami belém fért (főleg este 10-kor jött rám az ehetnék), mozgás meg nem volt sok, csak amennyit a gyerekeim után mentem.
Két gyereket szoptattam, és most 6-8 kilóval kevesebb vagyok, mint a terhességek előtt. (Pedig mindkétszer 20 kiló jött fel terhesség alatt)
Én hiába étkeztem egészségesen.Mozgás az nem torna,hanem 2 gyerek mellett az egész napos jövés.menés,szaladás,séta,bevásárlás,cipekedés,házimunka,kerti munka stb és 1dekával sem lettem kevesebb.Viszont 3 hónapja dolgozom részmunkaidőben,ülő,nyugis,papírmunkám van,kicsi még szopik,eszem mindent,sőt esténként szinte zabálok mégis szépen mennek lefelé a kilók.
Nem is értem,de örülök neki.
Csak kíváncsi vagyok másnál ez,hogy ment?
1 babánál olvadtak a kilók, most 2 évvel később, nem igazán fogyok. Most megyek vérvételre, hogy miért nem sikerül semmit sem fogynom.
Nálam ezek szerint nem genetika, mert az elsőnél nagyon hamar visszafogytam a 25 kg-ot, most pedig mintha híznék, nem fogynék, pedig 2 után szaladok, takarítok, és nem zabálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!