4 hónapos babának elég 4 óránként enni?
Figyelt kérdés
Eddig 2,5- 3 óránként evett, sosem sírt, hogy éhes, de elfogadta. Két napja sokat bukik, talán azért mert nincs szüksége ilyen gyakran cicire. Amúgy elég jó húsban van-7 kiló a Drága:)2010. jún. 7. 09:09
1/5 anonim válasza:
Nekem akkor kezdett újra többet bukni a babám, amikor elkezdett intenzívebben mozogni. Forgás, lábemelés, "fekvőtámasz", aztán mikor márbbegyakorolta, akkor szűnt a bukás, újabb mozgásoknál átmenetileg megint sűrüsödött.
2/5 anonim válasza:
Mikor az én babám lett 4 hónapos, nekem akkor azt mondták, hogy mostmár elvileg elég neki 4 óránként ennie.
3/5 anonim válasza:
Az enyém 4 hónapos múlt, már hetek óta 4 óránként eszik. Kereken 4 hónaposan pont 7 kg volt :)
4/5 anonim válasza:
Ha nem nyűgösködik, akkor elég. te látod, hogy éhes e vagy sem. ez is gyerek függő. az én babám 4,5 hós de még most is van h 2 óránként eszik.
5/5 A kérdező kommentje:
Általában 3 óránként kér, de ha alszik, van hogy 5 órát is kibír. Főleg ebben a melegben. Ja, köszi a hozzászólásokat!
2010. jún. 9. 13:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!