Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mikor adtátok fel a szoptatást?

Mikor adtátok fel a szoptatást?

Figyelt kérdés
4 hónapos lesz a babám eddig nagyrészt anyatejes volt de naponta kellett tápszert adni. utóbbi időben érezhetően kevesebb a tejem emiatt a pici behergeli magát rohanok a tápszerért addig sír öklendezik. habzsol aztán persze bukik. megpróbáltam Sok levest húst, krumplit tésztát, tejszaporító teát stb, de fogy a tej. telefonon beszéltem tanácsadóval de nem tudott érdemben segíteni. Úgy érzem lassan el kell engedni ezt a szoptatás kérdést mert csak erőlködünk. nálatok mikor jött el ez a pont?
2017. nov. 21. 15:00
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
50%

Azok utan,hogy a 2.at 2,5 eves koraig szoptattam,a harmadiknal mar az elejen keves volt a tejem.

Hiaba fejtem,ittam teakat a gyerek csak orditott mert nem volt neki eleg.alig aludt nappal es ejjel is.1,5 honapos volt mikor tapszerert nyultam.es lass csodat aludt utana 3 orat.igy tapszert kapott este,azzal fel ejszakat aludt.

2 hos volt mikor elegem lett.nem akartam tovabb kinozni a gyereket sem,es magamat sem.szinte egesz nap cicin logott.

Igy teljesen abbahagytam a szoptatast.

Attol a naptol kezdve evett,aludt,gugyogott baba lett.fel eves koraig rengeteget aludt nappal,es az ejszakat is vegig aludta 3 hos koratol.

Van 2 tapszeres gyerekem es egy szoptatott.semmi kulonbseg nincs koztuk.

2017. nov. 22. 06:12
 12/12 anonim ***** válasza:
Akkor "adtam fel", amikor már láthatóan elutasította, mert kevesellte, ami jön. 13 hónapos volt.
2017. nov. 22. 08:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!