Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » A babátok hány hónapos koráig...

A babátok hány hónapos koráig szoptattatok a hozzátáplálással, Szóval mikor hagytátok abba a szoptatást és adtatok csak kaját?

Figyelt kérdés
4 hónapos múlt a Kislányom.Azt hittem már jöhetnek a "kaják"(gyümi, meg amit lehet), persze szoptatással együtt.A védőnőm meg azt mondta, ha elég a gyereknek a tej, nyugodtan szoptassak akár 6 hónapos koráig is.Mármint csak azt adjak..
2009. okt. 17. 17:20
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Manapság a 6 hónapos korig való kizárólagos szoptatást javasolják, de ez csak irányjelző, figyeld a gyermeked jelzéseit. A fiam amikor 5 hónapos volt, majd megőrült amikor ettünk, egyértelmű volt, hogy már enne mást is. Adtam neki almát, és kész extázisba esett, úgy ízlett neki. Ezek után a védőnő is mondta, hogy persze, nyugodtan kezdjem meg a hozzátáplálást.
2009. okt. 17. 17:25
 2/6 anonim ***** válasza:
4 hónapig kizárólag szopizott.Elkezünk kóstolni szopi előtt.2 hét alatt kiváltott 1 étkezést.9 hónaposan szokott le magától.Átköltöztettük a saját szobájába(akkor lett kész) és nem kelt reggel 6-kor szopira.Figyeld a babád jelzésit.
2009. okt. 17. 19:35
 3/6 anonim ***** válasza:
A fiam 6 hómapos korától csak reggel és este szopizott, és csak 21 hónaposan választotta teljesen el magát.
2009. okt. 17. 19:59
 4/6 anonim ***** válasza:
31%
4.5 hónapos koráig szoptattam, addigra a tizórait, az ebédet és az uzsonnát kiváltottuk gyümölcspéppel, krumplis főzelékekkel és tejpéppel.
2009. okt. 17. 21:00
 5/6 anonim ***** válasza:
14 hónapos volt a fiam, amikor utoljára szopizott, azóta csak rendes kaját kap. tápszert sosem kapott. szoptass, amíg tudsz, az a legjobb a babádnak.
2009. okt. 17. 21:24
 6/6 anonim ***** válasza:
Én abszoút szoptatáspárti vagyok. Nekem meg sem fordult a fejembe, hogy 4 hónaposan mást adjak neki, mint anyatej, persze mások vagyunk, ami egyáltalán nem baj, sőt! Szóval én 6 hónapos koráig csak anyatejet adtam, és 18 hónapos koráig szoptattam. Persze 6 hós korától elkezdtük a hozzátáplálást mi is, most lett vége a szopinak 3 hete...néha még hiányzik!!!
2009. okt. 18. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!