Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Segitenetek? Szoptassak vagy...

Segitenetek? Szoptassak vagy adjak tapot?

Figyelt kérdés
Megy a gyomrom tegnap ota. Lehet baja a kicsinek ha igy szoptatok???
2010. jún. 1. 05:18
 1/6 anonim ***** válasza:
81%
Megy a gyomrod?? Nekem a hasam szokott.. Biztos erre gondoltál te is. Ha nem csak pár alkalom volt, én elmennék orvoshoz a helyedben. Nehogy baja legyen a picinek is. Ha ma nem lesz semmi, szerintem nyugodtan szoptasd.
2010. jún. 1. 06:25
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha még ma is folytatódik, igyál megy 2 csomag Smecta port és nyugodtan szoptass tovább. A Smecta kitisztít, megállítja a hasmenést, van gyerekváltozata is, tehát nem egy nagyon erős szer. Tápszert csak nagyon végső esetben adj!
2010. jún. 1. 06:42
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon kevés esetben kell abbahagyni a szoptatást,betegség esetén.De ha elmész a patikába ott tudnak adni tanácsot,hogy mit szedjél,vagy hivd fel a védőnődet.Ha nem múlik akkor menj le a dokidhoz.Csak a legvégső esetben kell tápszert adni a babádnak!Én lázasan antibiotikum mellett is szoptattam(orvos engedélyével).
2010. jún. 1. 07:40
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Betegen még fontosabb, hogy tovább szoptass!! A benned termelődő ellenanyagok, amiket az immunrendszered termel, a tejjel együtt a babádba is eljutnak, és megvédik őt, hogy megfertőződjön. Én már két betegségen estem így túl szoptatva, egy torokfájóson és egy hasmenésesen. Egy ágyban alszom a babámmal, mégsem kapta el tőlem, mert szoptatok, és a tej megvédte őt.

A szoptatással csak a legvégső esetben kell ideiglenesen leállni, ha olyan gyógyszert szedsz, ami túl nagy mértékben szivárog át a tejbe, és a babádra káros. Egy szem lázcsillapító pl nem ok arra, hogy ne szoptass tovább.

2010. jún. 1. 09:30
 5/6 anonim ***** válasza:
Én is folytatnám!
2010. jún. 1. 21:24
 6/6 anonim ***** válasza:
Inkább sört.
2010. júl. 12. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!