Mitől lett kevesebb a tejem? Meg vagyok ijedve, mit tehetek hogy ne apadjon el?
Akkor ne aggódj a lefejt mennyiség miatt! Ha a baba jól fejlődik, az se gond, ha egy cseppet se tudsz lefejni utána.
Mire akarsz eltenni ilyen sok anyatejet?
Azért kérdezem, mert legtöbb esetben a lefolyóban végzi. :)
Sok kisbaba el se fogadja a kiolvasztott tejet. Egy pár adag jó ha van, ha el kell menned és apa meg tudja etetni. (Mondjuk én viszem mindenhová) De ezen kívül mire használod?
Ha véggondolod reálisan, te is rájössz, hogy igazából egyáltalán nem kell aggódni, ha nem tudsz fejni, akkor sem. :)
Napi négy pisis pelus meglegyen, meg egy elégedett baba! A fejéssel meg ne idegeld magad feleslegesen. :)
Nekem is ilyen terveim voltak, hogy telerakom a fagyasztot, biztos, ami biztos, es majd a hozzataplalasnal, vagy ha kell maskor, akkor lesz, akkor meg nem tudtam, hogy az anyatej osszetetele folyamatosan valtozik, es a gyermek eppen aktualis igenyeihez alkalmazkodik, igy amit 1 honapos koraban lefejtem, az egy masik 1 honapos babanak jo esellyel hasznosabb, mint par honappal kesobb az 5 honapos gyerekemnek.
Vegul en alig tudtam fejni, fel is hagytam vele. A gyermekem megis szepen gyarapszik, van eleg pisi/kaki szuletesetol. Most mar 1,5 eves, a hozzataplalast blw-vel kezdtuk, kesobb raprobaltam a pepesre, de nem fogadta el eleg sokaig csak a gyumolcsoseket, tehat nekem mar itt bukott volna a dolog, foleg, hogy az anyatejet 6 honapig lehet csak tarolni. A furdovizebe beletettem azert azt a keveset, amit lefagyasztottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!