Anyucik nagyon kevés tejem van sőt mensi idején még kevesebb megpróbáljam pótolni, de eddig kevés sikerrel jártam nem nagyon fogadta el az üveget se?
Figyelt kérdés
Vagy mit tudnék tenni?:(10hónapos baba anyukája2017. júl. 15. 07:58
1/3 anonim válasza:
Én sok szénhidrátot ettem, attól sok tejem is volt. A pótlást meg, amikor mégsem volt sok ( 3:) ) kiskanállal adtam, pohárból. A 10 hónapos már ügyes nagyfiú(lány? ) és akár pohárból is megihatja a tápot.
2/3 anonim válasza:
Szia! Próbáld ki a szaporító fejést, ami abból áll, hogy először 7 percig az egyik, 7 percig a másik melledet fejed, utána 5-5 percig, 3-3 percig, és végül 1-1 percig. Ezt akkor is fejezd be, ha már nem jön semmi a melledből. Pluszban a baba a legjobb tejszaporító, tedd őt sűrűn mellre. :)
3/3 anonim válasza:
A "falatkás" hozzátáplálást próbáltad? Teszel elé egy tányér kaját, aztán ismerkedjen vele! Ebben a korban mindent a szájába visz, lenyalogatja az ujjairól. Ismerkedik az ételek ízével, állagával. Ami ismerős, azt lehet, hogy jobban elfogadja utána kanállal is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!