Sajnos tegnap óta kevesebb a tejem ezért szeretnék mindent megtenni, hogy ne apadjon el. Sűrűn teszem cicire a babám, ilyenkor is kell fejni?
Nem tudom, hogy miért, de alig akar szopizni.Talán azért, mert alig van mit, és helyette inkább hamar bealszik.
Mindkét mellből szopiztatom, ilyenkor fejjem le mind a kettő mellemből?De mi van olyankor,ha pont fejés után felébred, és pont kellene neki?
Szia.
Próbáld meg melegvizes textil-lel borogatni a melleidet,és sűrűn fejd.A felejett tejet tárolhatod hűtőben 24 órán át.Szóval oda adhatod a babának ha nincs a ciciben és éhes ha sokat le tudsz fejni amennyit nem eszik meg akkor le is fagyaszhatod.Elejém én is rengeteg tejet lefagyasztottam aztán 3 hónapos volt a baby mikor szinte teljesen elapadt a tejem 4 hónapos koráig a lefejt tejet adtam neki meg szopiztattam amikor csak tudtam.Aztán 4 hónapos kora után már tápszeres volt.
Szia!
Ne aggódj, szoptasd meg a babád amikor csak igényli. Nem hiszem, hogy ha éhes lenne csak úgy elaludna. Biztos követelné a jussát.:)
Én is nagyon sokat aggodalmaskodtam a szoptatás miatt az elején. Méricskéltem, azt hittem nem elég elkeseredtem ha utána csak 10-20 milit tudtam lefejni.
Én a köv. babámnál nem fogok szaporítás érdekében fejegetni az biztos. Engem legalábbis nem stimulált annyira, hogy attól is termelődjön a tej. Viszont a gyakori szoptatás működött. Nagyon sok tejem lett tőle.
Szoptass mindkétt mellből, váltsd azt, hogy melyikkel kezditek. Tényleg igyál nagyon sok folyadékot, leves, ásványvíz, gyümilé, tea.
Ebben a meleg időben a babád okosan csinálja, ha gyakran, de csak rövid ideig szopizik, hiszen a tej első frakciója a szomjoltást szolgálja. Hidd el kitalálta ezt a természet!
Egy 13 hónapos kislány anyukája, aki még naponta 2x szopizik és most épp egy almát rágcsál:)
Mindenkinek nagyon szépen köszönöm, hogy válaszolt!
Megpróbálom nem feladni, és szopiztatom amennyit csak lehet! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!