Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Normális 1 éves babát éjjel...

Normális 1 éves babát éjjel 2,5 oránként etetni?

Figyelt kérdés

Sziasztok, Van etéren valakinek tapasztalata? Hova vezet ha ilyen gyakran szopik a baba éjjel? Nappal márcsak kétszer szopizik. Csak tapasztalatot légyszi!!

Sose volt jó éjszakai alvo és ha felébred , addig üvölt amíg nem szoptatom meg,megspékelve egy nagy adag hisztivel. Vagy tényleg ennyire létszükséglete lenne szopizni ha így reagál?

Tápszert nem fogad el, sőt azóta sokkal erőszakosabban akarja, miota megpróbáltam párszor leszoktatni. Egyszer probáltam tejpépet adni lefekvés előtt fél orával, az lett a vége hgy szopi után kihányta.(Megtömés nem jött be)

Meddig hasznos az igény szerinti szoptatás éjjel?

#szoptatás #baba #1 éves #üvöltés #éjjel #gyakran ébred éjszaka #gyakran szopizik #nem alszik vissza
2017. szept. 5. 02:50
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! Hogy sikerült leállni az éjszakai szoptatásról? Te vagy a baba kezdeményezte a leválást?
2019. nov. 6. 09:05
 22/22 A kérdező kommentje:

Szia, 18 hónapos koraig terveztem hgy szoptatom de úgy alakult hogy 15 hósan félkomolyan megpróbáltam, hogy mit szól ha nem adok neki és nem reklamált elalváskor! :)

Az volt az újdonság, hogy bemászhat magától az ágyba ( kvázi vmi újat csináltunk így nem tűnt fel neki hogy nem volt benne szopizás). Volt hogy egyszer egyszer adtam még neki, de nálunk nem volt ennek hátránya.

Vacsikor ivott tejitalt mert elalvás előtt csak összezavarodott, nem fogadta el. Így váltottuk ki az esti/éjszakai anyatejet

Éjszaka meg nem vettem ki hanem simogattam és vizzel itattam. Akkor persze azért párszor éjszaka azért sírt de az belefért.

Miután elhagytuk az ejszakai szoptatást, nagyon hamar jó alvó lett. Hihetetlen is volt kicsit. Szóval üzenem, hogy nincs abban semmi ördögi ha sokáig sokszor kel amikor még szopizik

2019. nov. 10. 23:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!