Normális 1 éves babát éjjel 2,5 oránként etetni?
Sziasztok, Van etéren valakinek tapasztalata? Hova vezet ha ilyen gyakran szopik a baba éjjel? Nappal márcsak kétszer szopizik. Csak tapasztalatot légyszi!!
Sose volt jó éjszakai alvo és ha felébred , addig üvölt amíg nem szoptatom meg,megspékelve egy nagy adag hisztivel. Vagy tényleg ennyire létszükséglete lenne szopizni ha így reagál?
Tápszert nem fogad el, sőt azóta sokkal erőszakosabban akarja, miota megpróbáltam párszor leszoktatni. Egyszer probáltam tejpépet adni lefekvés előtt fél orával, az lett a vége hgy szopi után kihányta.(Megtömés nem jött be)
Meddig hasznos az igény szerinti szoptatás éjjel?
Nem akarlak elkeseriteni de nekem ezt 2 éves koráig csinálta.
Akkor bolcsibe ment és eldontottem ha törik ha szakad vége.
Előbb kellett volna megtennem,utána rögtön elkedzett aludni éjjel.
Teljesen normális, de én más kategóriát választottam volna.
Lányom két és fél éves koráig, fiam négy éves koráig csinálta és most a pici is, aki 11 hónapos.
Nem normális. Már 2 hónapos korában le kellett volna szoptatni az éjszakai szopásokról. Mivel a kicsid megszokta, hogy állandóan eteted, ezért akar szopni éjjel is. Este lakjon jól, éjjel legfeljebb teát kapjon. Ha felébred, ne gyújts villanyt, ne vedd ki az ágyából, csak fektesd vissza, akkor is, ha hisztizik. Néhány nap után leszokik az éjszakai felkelésekről.
Vagy eteted tovább, és nem alszol még évekig.
Te is ki fogod "vágni" a szobából kedves kommentelő csak addigra fel fogja fogni, és lehet jobban megsinyli. Szóval ennyit erről.
Ha nem etettem volna 2 hónaposan ennyiszer éjszaka, akkor nem lett volna a mai napig anyatejes. Elhiszem hogy könnyebb volt beletolni kb 150 ml tápszert és aludni egész éjszaka, de nem mindenki választja a könnyebb utat.
Aki nem értette volna... a kérdésem azokhoz szólt akiknek saját tapasztalatuk van az éjszakai szoptatás leszoktatásról, nem pedig azokhoz akik 2 hónap után végig durmolták elégedetten az éjszakát. Mákotok volt ennyi. Nem rajtatok múlt. Tisztelet viszont azoknak akik kemény éjszakákkal és kitartással érték ezt el. Az Ő véleményükre továbbra is kíváncsi vagyok és köszi az eddigi építő hozzászólásokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!