4 hónaposom fél óránként ébred éjjel, mitől lehet?
2 hónapja átaludta már az éjszakát, de pár napja fél óránként ébred. Napközben ugyanúgy alszik, a babakocsiban akár 3 órát is.
Először azt hittem éhes, de vissza alszik azonnal, ahogy ringatni kezdem, próbáltam cicire tenni is, de ugyanúgy kel. Az ínyét nem látom duzzadtnak, a mozgása sem indult be jobban a napokban, még nem fordult át. Mi lehet a baj? Úgy sajnálom őt, de már kezdek én is kikészülni a nem alvástól, (van nagy tesó, aki már nem alszik napközben, így én sem tudok) állandóan fáj a fejem, szédülök.
Próbáltuk a cumit, de kiköpi, nem fogadja el.
A 3 óra alvás meg nem hiszem, hogy olyan sok, mert azon kívül csak fél órá alszik napközben. És ha felébresztem, az az első, hogy eszik, a cicin meg azonnal vissza is alszik.
Ha ma éjjel is ilyen gyakran ébred, akkor holnap veszek Dentinox gélt, hátha tényleg a foga miatt sír fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!