Mennyit kell ennie egy 8hetes babának egy etetés alkalmával?
Figyelt kérdés
Más 8hetes baba állítólag 170-180g-ot eszik, az én babám 70-90g-ot, a max.a 130g, kb 2.5-3 óránként. Egy hónapja még min.100g volt az adagja.Nem értem, mitől csökkent ez le. A "mérlegelésről" majdnem leszoktam már, mert kikészített,de az biztos, hogy a napi mennyiség(5x150g)nincs meg!3900g-mal született, most 5400g.2008. okt. 19. 21:54
1/3 anonim válasza:
5,4*150=810 g-ot kellene ennie "hivatalosan" egy nap, de ha gyarapszik és kiegyensúlyozott a babád akkor tőkéletes
az amennyit megeszik, súlyából ítélve rendben van :), az én babám is 8hetes 3550-tel született, most 5300, heti 12-20 dkg gyarapodással lehet számolni, de tudni fogod ha éhes marad,egyébként is változó lehet reggel többet eszik este kevesebbet...sztem nincs ok az aggodalomra :) jó babázást
2/3 anonim válasza:
Olyannyira ugyanebben a helyzetben vagyok, hogy mindezt akár én is írhattam volna. Az orvosom szerint csak az számít, hogy a heti gyarapodás megvan-e, illetve jó kedélyű-e a gyerek. Arra gondoltam, hogy talán nem iszom elég folyadékot, ezért kevesebb, de zsírosabb tejhez jut a gyerek.
3/3 anonim válasza:
igazán sosem foglalkoztam azzal hogy mennyit eszik.amikor kérte mindig megszoptattam,főleg az elején 2 óránként mind két ciciből.kaka,pisi dosztig volt.kiegyensúlyozott,mosolygós....szóval ha nem lett volna eltg amit kap akkor lehetett volna látni hogy nem hízik,sírós,bágyadt,beteges és még sorolhatnám!arra azért vigyázz ha nem cicizik akkor ne etesd túl mert az sem jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!