Akinek olyan kevés volt a teje, hogy a babája egy-egy etetés alkalmával már sírt a végén, mert hamar kiürült a cici, annak sikerült visszahoznia a tejet? Mivel és mennyi időre rá?
nekem sajnos nem sikerült.kezdett neki kevés lenni először csak estére.1 hónapig minden este a szó-szoros értelemben ordított a gyerek mert éhes volt.ittam a teát,de semmi hatása nem volt,pedig megittam belőle napi 6 csészével is(persze jól meg is hajtott engem),de semmi hatást nem vettem észre,majd odaadtam neki8 a tápot,mert már nem bírtam nézni,hogy szegényem csak nyüglődik az éhségtől.és onnatól kezdve nem volt gond 2 hónapig,aztán ujra kezdődött a dolog,de már napközben(délutánonként)csak sirt miután cicizett.mivel már akkor 4 hós volt igy elkezdtem neki adni a papikat.azóta már egy étkezést kiváltottunk teljesen.általában a többi étkezésre(vacsin és az uzsin kívül)cici van,de van hogy néha kell még neki cici után egy kis tápi,mert éhes marad.
vagyis a lényeg a lényegen,hogy nekem nem sikerült visszahozni a tejet kizárolagosra.
remélem neked sikerül.
5 hós kiscsávó anyukája
Az sem jó, ha túl sok tejtermelő teát iszol, pont azért mert ha meghajt, akkor kiürül a folyadék a szervezetből, ahelyett hogy tejcsit csinálna belőle! Szerintem napi 1-2 csészénél többet fölösleges inni. Helyette próbálj meg minden reggel inni egy bögrényi rántáslevest, nekem ettől annyi tejem lett, hogy tele raktam a hűtőt, pedig az első hetekben én is úgy szenvedtem mint te!
Kitartás, és próbálj meg nem idegeskedni (bár ezt könnyű mondani), mert az is csak árt a tejtermelésnek!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!